2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اي جااانم، مثبتي عزيزم🤲🏻🌸 سري قبل از سه روز قبل گريه ميكردم فقط😂😂 

😅

منم اینجوریم. اینقدر عصبی و ناراحتم حوصله هیچی ندارم.

امروز شوهرم خونه نبود از صبح ریز ریز گریه کردم تا ۸شب😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم . امروز رفتیم خیلی وقت گیر بود ۹ و نیم اونجا بودم تا ۶ و نیم غروب اونجا بودیم آزمایش خون ...

برایهماهم ازمایش اول شوهرم رفتیم خیلی استرس داشتو بعدشم هیچی نخورده بود داد حجمش گفت کمه ولی بار دوم اوکی بود نگران نباش شاید از خستگیه

😅 منم اینجوریم. اینقدر عصبی و ناراحتم حوصله هیچی ندارم. امروز شوهرم خونه نبود از صبح ریز ریز گریه ...

نكن با خودت عزيزم، سعي كن شاد باشي. آخه با خودم ميگم اون سري كه همش گريه كردم چي شد؟ هم خودمو هم همسرمو اذيت كردم. ما توكل كرديم به اوس كريم، خودش هوامونو داره😍🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پس من فکر کردم پروژسترون میزنن که رودتر بشه! نه برای من فریزه دکتر گفت پری شدی بیا حالا منم ...

عزیزم چیزی که متوجه شدم اینه که پروژسترون کاربردهای متفاوتی داره هم برا پریود نشدن میتونه بکار بره هم پریود شدن. دیدی کسایی که پریودشون خیلی عقب میفته میرن یکی یا دوتا پروژسترون میزنن که پریود بشن اونایی هم که باردارن باز پروژسترون میزنن که لک نداشته باشن یا از سقط جلوگیری کنه. ولی دقیقشو دیگه‌اونایی که اطلاعات پزشکی دارن باید بیان توضیح بدن. من تا حدی که متوجه شدم دوتا کاربرد داره. اونایی که اطلاعات دارن بیان برامون توضیح بدن علمی که دقیقا کاربردش چیه و چیکار میکنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
برایهماهم ازمایش اول شوهرم رفتیم خیلی استرس داشتو بعدشم هیچی نخورده بود داد حجمش گفت کمه ولی بار دوم ...

آزمایش اسپرم شوهرمنم صفره.اعصابم خرابه‌.بنظرتون درمان داره

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم چیزی که متوجه شدم اینه که پروژسترون کاربردهای متفاوتی داره هم برا پریود نشدن میتونه بکار بره ه ...

ممنون دلارام جون درست میگی مول اینکه کاربردهاش متفاوته

من شنیده بودم میزنن که پری بیاد

حالا یک هفته هست علائم دارم ولی نمیاد! 

چیش صفره عزیزم؟ تعداد یا سرعت یا مورفو؟ راه حل فرق داره توکل به خدا انشالا برای همه چی درمان پیدا م ...

همه اینایی ک اسم بردی صفرن.آزواسپرم.کلااسپرم نداره.اولین بارش بودآزمایش داده.اصلاشوکه شدم.امکان اشتباه هست؟

اللهم عجل لولیک الفرج