2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا ماسك بزن، شيلد هم بزن،الكل هم همراهت داشته باش. ولي خداروشكر بيشتريا تست ميدن ميان.  هورم ...

مشکل اینجاس که دخترم ۵ سالشه و کسیو اینجا ندارم برام نگهش داره . بخاطر دخترم میترسم که همراهمونه

خدای من خدای معجزه هاست . 
از صبح همش شکمم از تو کش میاد یعنی کلافه ام کرده😅 با تشکر از داروهای محترم که در این دو هفته انتظا ...

بهاره جان تنهاترین علامتی که من داشتم همون کش اومدن شکمم بود حس میکردم از تو شکمم قشنگ دارن میکشن..ان شاءالله که برای شمام نشونه ی خوبی باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نبر تو ماشین بزار خیلی شلوعه بچه نمیدونه رعایت کنه من پیشه شوهرم تو ماشین میزاشتم

خب گفت با شوهرت بیا جلسه اوله . باید همسرت باشه 

میشه اول من برم بعد بیام‌پیش بچه ، همسرم بره ؟

پنج شنبه عزیزم ...ولی بی بی زدم منفی بود الان ...دیگه کامل نا امید شدم...امروز روز با روز انتقال میش ...

منم از برج چهار درگیرم لامصب زمان بر هزینه بر ودرصد موفقیت کم ولی مجبوریم خواهر حالا باز تو یه پسمل دیگم داری من همین دردونرو داشتم نا امید نشو من امشب به شوهرم گفتم قرار بود به یکی پول قرض بده گفتم بهش بگه برایه برج ۱اماده کنه اگه نشه بازم روز از نو روزی از نو اینم قسمت ماست خودتو ناراحت نکن هنوزم تا پنج شنبه خدا کریمه

مشکل اینجاس که دخترم ۵ سالشه و کسیو اینجا ندارم برام نگهش داره . بخاطر دخترم میترسم که همراهمونه

اي جاااانم، حق داري عزيزم، با همسرت خيلي كاري ندارن جز نمونه روز پانكچر، ميشه با باباش بره توي هواي باز.

خدا خفظش كنه براتون🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خب گفت با شوهرت بیا جلسه اوله . باید همسرت باشه  میشه اول من برم بعد بیام‌پیش بچه ، همسرم بره ...

اره من بهشون گفتم ولی برایه ژنتیک حتما باید دوتا تون با هم برید داخل ولی برایه بقیه خودشون درک میکنن

منم از برج چهار درگیرم لامصب زمان بر هزینه بر ودرصد موفقیت کم ولی مجبوریم خواهر حالا باز تو یه پسمل ...

ایشالا که مثبت میشی با همین یه دونه پسرت عزیزم ...من واقن دیگه توانی ندارم پروانه جون ....همه چیش یه طرف به قول شما درصد موفقیت کمشم یه طرف ...یعنی واقن توانشو داری دوباره بخای بری؟

اي جاااانم، حق داري عزيزم، با همسرت خيلي كاري ندارن جز نمونه روز پانكچر، ميشه با باباش بره توي ...

مرسی عزیزم . یعنی همزمان نمیخواد همسرم بیاد داخل مطب ؟ منشی گفت باید مشاوره بشین . بخدا استرس دارم نمیخوام دخترم متوجه چیزی بشه . اولین جلسمونه 

سه روز اول خوردم دکتر گفت تو همین سه روز لانه گزینی میکنه ولی امروزو  نخوردم راستش فقط کمی ژله

دوستم ای وی اف انجام داده میگفت تا روزی ک آزمایش بتا دادم ژله و آب قلم رو خوردم الان یه دخمل کوچولو خدابهش داده

دوستان لطف میکنین اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین ممنون میشم معذرت میخوام حالت تهوع و استفراغ امونمو ب ...

عزیزم میگن سنگکی ک خشک شده تورختخواب قبل بیدارشدن بخورین،باتُرد،یابعضیاحتی پفک وچیپس شنیدم میخوردن،بایدببینی چیامعدتونواروم میکنه،ویتامین ب۶فک کنم تهوع روکم میکنه ننوشتن براتون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود