2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مبارکت باشه خدارو شکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻 کاش منم جنین رو ببینم و قلبشو بشنوم😔

انشالله 🧡 امیدت به خدا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه گلم نرمال، همون نرمال هست از جهت بیماری هایی که میشه بررسی کرد بعضی وقتا یه سری مشکلات ناشن ...

سلام زینب جان خوبی؟

عزیزم من پنج تا پی دو هوموگ و سه تا آب داشتم امروز از آماده سازی تا تزریقش چون باید همه با هم حل میشدن تو یه سرنگ، بیست سی دقیقه طول کشید. بنظرت این زمان زیاد نیست و عملکردشونو ضعیف نمی کنه؟ آخه چون خودم آماده می کردم نمیتونستم با سرعت انجامش بدم. اگه زیاده ببرم بدم تزریقاتی برام بزنه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دوستان يه سوال، چرا تعيين جنسيت ميكنيد؟ جنس خاصي ميخوايد؟ يا كمك ميكنه به مثبت شدن؟ من هر دو دفعه گفتم نميخوام

اينجا ديدم كه با تعيين جنسيت جنين ها كم هم ميشن، خيلي برام سوال شده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

واقعا ببخشید خیلی اعصابم خرابه وجود خودم خودمو اذیت میکنه، بچه ها همچین بودکه بشنوین یا جایی بخونین مثلا یکی انتقال انجام بده بعد بتاش پایین باشه اما نی نیش بمونه و رشد کنه فردا از میدم اما چند روز بی بی گذاشتم منفی بود

عزیزم اینا آمپولای تحریک تخمدان هستن بیشتر رو تعداد تاثیر گذارن . کیفیت باید ویتامین میخوردین از قبل ...

اخه دکترم گفت تخمک زیاد نمیخوای باتوجه به اسپرم همسرت دفعه قبل هم ۸تا داشتم‌که ۶تاش خوب بوده

یا رب العالمین
دوستان يه سوال، چرا تعيين جنسيت ميكنيد؟ جنس خاصي ميخوايد؟ يا كمك ميكنه به مثبت شدن؟ من هر دو دفعه گف ...

آره دیگه واسه جنس خاصین تا جایی که میدونم ربطی به مثبت شدن نداره عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والاچی بگم خواهرجان،ایشالاهرچه زودترخدایه بچه سالم ب ماهابده دیگه ازدوادکترراحت شیم این تاپیک بیایم ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره دیگه واسه جنس خاصین تا جایی که میدونم ربطی به مثبت شدن نداره عزیزم

مرسي عزيز دلم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ما بمیریم که نمیتونیم بیاییم پیام بدیم 🤔🤔🤔ولی امیدوارم شما جواب آزمایش بارداریت مثبت شه بیای خبر ...

خدا نکشتت دختر. از نکته سنجیت کلی خندیدم. خیلی با مزه جواب دادی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا ببخشید خیلی اعصابم خرابه وجود خودم خودمو اذیت میکنه، بچه ها همچین بودکه بشنوین یا جایی بخونین ...

عزیزم فکر کنم خیلی زود آزمایش دادی. به بی بی چک هم اعتباری نیست. انشالله که برات نی نی بمونه و نه ماه دیگه بیاد بغلت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مباااااارکه عزیزم ایشالا قلب کنجدت ۱۲۰سال براتون بتپه 😍خوب شد پیامتو دیدما به فکرت بودم 

ممنونم عزیزم انشاالله ک نی نی شما هم بسلامتی بیاد تو بغلت و قدمش مبارک باشه

امروز روز هشتم بود. بی بی چک گذاشتم منفی ... سر نمیاد این غم مادر نبودن....😔

آخه عزیزم چرا با خودتون اینکارو میکنین  هرچیزی قانونی داره چرا میاین زودتر از موعد بی بی میذارین و اعصاب خودتونومیریزین بهم وبخودتون استرس میدید

یکم تحمل داشته باشید مطمئنا همه چی درست میشه با استرس هیچی درست نمیشه