2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم شما سیکل نچرال بودی این سری؟میشه بگی کلا چه داروهایی داشتی؟

آره گلم هیچ دارویی نگرفتم

فقط رفتم قم طب سنتی یه دارو داداون خیلی خوب بود

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله جنین‌ها ی همتون بمیره انشاالله بمیرید بیایید یکی یکی پیام بدید دلم خنک شه ،بیشورا

از شما بعیده این طور حرف زدن. وقتی طاقت نداری یکم صبر کنی چطور میخوای بچه داری کنی؟ خب حتما کسی جوابت رو نمیدونست. این چه حرفیه که زدی؟ حتی فکر کردن بهش هم زشت و دردآوره.اینجا همه درد کشیده ان. نباید با این طور حرف زدن دردشونو بیشتر کنیم. خب یکم تحملت رو بالاتر ببر. هر کسی جواب سوالت رو بدونه جواب میده ندونه هم ترجیح میده اظهار نظر نکنه که مثلا ناامید کنه طرف رو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
هزينه  تعيين جنسيت كلا٣٠ تومن شد ؟اخه يكي ااز بچه ها گفت ١٨ تومن ابن سينا

به منم گفتن با همه چیز ۱۸ تومن ولی من ۳۰ تومن با همه چیز دارو ها وتعیین جنسیت ۹ تا جنین مامان ماهک جونم ابن سیناس میخوایی از اونم بپرس ببین چه قدر هزینه کرده شاید دارو ها هم باهم فرق داشته باشه یا جنین کمتری برایه تعیین جنسیت داشته باشی صد در صد هزینه کمتر میشه ولی اونا مثلا هزینه ی تست کرونا رو در نظر نمیگیرن که بدونه دفترچه ۳۸۰ میگیرن سه بارم تا التن دادم خیلژ از هزینه ها رو نمیگن سنو وویزیت ها و از مایش ها به غیر اونا ۱۸ وفقطم برایه ۴ تا جنین به ازایه هر جنین اضافه ۷۸۰ تومان میگیرن اصلا هزینه ی فریزو در نظر نمیگیرن من برایه یه دونه یه ملیون دادم

نگرفته، اگه میگرفت بتا روز دهم حداقل باید 17میشد نه 4/5 لعنت به این دنیا باهمه بذیهاش موندم چرا خد ...

ان شاالله خیلی زود دوقلوهات برمیگردن پیشت. تو این راه هممون همدردیم .باید قوی باشیم. فقط با قوی بودن میتونیم از این مشکلات عبور کنیم. هنوزم برا بالا رفتن بتا دیر نشده. ان شاالله مثبتی

نه خودش گفت من گفتم دفعه قبل سینال داشتم یه ماماهاش گفت پرگوریس کمه اگه گیرت بیاد خیلی بهتره. به منش ...

عزیزم اینا آمپولای تحریک تخمدان هستن بیشتر رو تعداد تاثیر گذارن . کیفیت باید ویتامین میخوردین از قبل یا هم بستگی به سیستم بدنتون داره. امیدوارم با این آمپول تخمکای خوبی داشته باشین و خیلی زود با خبر مثبت شدن ازمایشتون بیاین اینجا

سلام بچه ها من امروز روز 6   انتقالمه. همش دردای پریودی دارم. دقیقا احساس می کنم که میشم. بشددد ...

درد مریود که عادیه من تا ۱۲ هفته همچنان کم و بیش این دردا رو داشتم ولی سرگیجه رو نمیدونم شاید اثر داروها باشه. با مرکزت مشورت کن

از شما بعیده این طور حرف زدن. وقتی طاقت نداری یکم صبر کنی چطور میخوای بچه داری کنی؟ خب حتما کسی جواب ...

پناه بر خدا! چرا آخه؟ من نفهمیدم چرا نفرین کرد! عزیزم حرص نخور آروم باش، نی نی گناه داره ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله جنین‌ها ی همتون بمیره انشاالله بمیرید بیایید یکی یکی پیام بدید دلم خنک شه ،بیشورا

خدا به دلت آرامش بده خواهر 

تو این تایپیک اگه کسی جواب سوالی رو بدونه حتما راهنمایی میکنه ،مگر اینکه تو اون موقعیت نبوده باشه و ندونه و نتونه، در این صورت جواب نمیده .اگه نه من خیلی چیزها رو تو این تایپیک و از این بچه ها یاد گرفتم .یه وقت سوالی کردی که جوابش طول کشید کمی صبور باش تا تعداد بیشتری پستت رو ببینن  ،حتما یکی میاد جواب میده.

یه خانمی در مورد آمپولی سوال کرده بود که باعث میشه بی بی مثبت نشون بده (اچ سی جی)ولی من چون اسمهای مختلف اون آمپول رو نمیدونستم اطلاعاتم ناقص بود و اشتباه بهش گفتم .الان کلی پشیمونم که چرا وقتی نمیدونم ریپلای میکنم .

حق داری ناراحت باشی ولی تند رفتی عزیزم.سعی کن آرامشت رو حفظ کنی اولین قدم برای باردار شدن حفظ آرامشه. امیدوارم به زودی زود دامنت سبز بشه و برای همه دعای خیر کنی

موفق باشی ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

چه جوری دلت اومد آخه؟ تو که خودت درد کشیده ای خیلی بعید بود این حرفا. دلت رو صاف کن. خب حتما جوابت رو‌نمیدونیم که جواب ندادیم. نمیخوایم نا امیدت کنیم یا دلداری الکی داده باشیم. انشالله که با همین انتقال مادر بشی و به آرامش برسی 

پناه بر خدا! چرا آخه؟ من نفهمیدم چرا نفرین کرد! عزیزم حرص نخور آروم باش، نی نی گناه داره ها

اخه لی لا جان من درک میکنم که ناراحته نگرانه و دوس داره زود جواب سوالش داده بشه ولی خب درست نیست نفرین کنه. اصلا پیام رو خوندم یجوری شدم فقط جلو خودمو گرفتم اشکم سرازیر نشه. آدم هر چقد عصبانی باشه هیچ وقت هیچ وقت نباید همچین دعایی در حق بقیه کنه. ان شااله که آزمایشش مثبت میشه و از این نگرانی درمیاد ولی خب تو این تاپیک همه باید صبور باشن. ان شاالله دیگه همچین چیزی پیش نمیاد 

اخه لی لا جان من درک میکنم که ناراحته نگرانه و دوس داره زود جواب سوالش داده بشه ولی خب درست نیست نفر ...

دقیقا حال تو رو منم پیدا کردم‌. منتها من به جای گریه، نفسم تنگ شد. تو حق داری، فقط خواستم حرص نخوری و ناراحت باشی

ما بمیریم که نمیتونیم بیاییم پیام بدیم 🤔🤔🤔ولی امیدوارم شما جواب آزمایش بارداریت مثبت شه بیای خبر بدی ما دلمون خنک شه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️