2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بخدا, ازماه پیش حسابی چشمم ترسیده رشدنکرد.والله بقدری اب میخورم که نصف شبها چندبار بیدار میشم م ...

😂😂😂ناراحت نباش گلی حتما رشد میکنه و این دفعه مامان میشی بسلامتی کیه انتقالت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چندم انتقال دادی؟روزای انتقال رو از فردای انتقال حساب میکنی؟یا روز انتقال رو هم میشمری؟من ازمایشم پن ...

با هميم پس، توكل به خدا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام دوستان من 31سال دارم من روز دهم انتقال رفتم آز خون عدد بتا شد ۴/5با سه تا جنین که انتقال دادن همشونم گرید aبودن سه روزه چند بار هم بی بی زدم منفی بود 

البته این انتقال دومه ،انتقال اولم مثبت بود دوقلو که متاسفانه 99/8/25چهار ماهه ایست قلبی کرده بودن 

الانم سه ماه بعدش دکتر انتقال داد 

میخواستو بدونم کسی تو شرایط من بوده مه بتاش همچین باشه بی بی هم منفی  بعد روز چهاردهم بتاش مثبت باشه

شمام اضافه وزن داری عزیزم؟ من که دیگه ازخودم ناامید شدم اصلا.  شما این بار چند تا بود تخمات؟ پ ...

سلام عزیزم. من قدم بلنده. فقط یه مقدار شکم پهلو دارم. دکترامم میگفتن نیازی به وزن کم کردن نیست. ولی خب به هاطر کیفیت تخمک, کم کردن مصرف کربوهیدرات مهمه. ببین شب دیگه زود بخواب. ساعت 10 بخواب صبح زود بیدار شو. جوری که منظم باشه ساعت خواب و بیداریت. هم برای کیفیت تخمک خوبه هم دیگه شبا انقدر بیدار نیستی سراغ خوراکی بری. من خودم عصرا یه فلاکس دارچین زنجبیل دم میکنم می خورم. تخمه آفتابگردون و کدو هم برای ما خوبه ولی خام. شوری بده. من فقط اون بیسکوییت یا کوکی رو باید حذفش کنم دیگه خیلی خوب میشه. این دفعه که گذشت, چار تا فولیکول داشتم. دوتاشو کشیدن. 5 تا تخمک داد. خدا کنه طب سوزنی خوب باشه واسه دفعه بعد. دکتر طب سنتیم گفت تو فکر زیادی نکن و سه ماه به طب سنتی اعتماد کن. کپسول رها, سکنجبین عنصلی و مسهل صمغی هم بهم داد

سلام عزیزم. من قدم بلنده. فقط یه مقدار شکم پهلو دارم. دکترامم میگفتن نیازی به وزن کم کردن نیست. ولی ...

چرا همه فولیکول هاتونا نکشیدن؟

من کمتر از تعداد‌فولیکول هام تخمک داشتم چجوری بعضیا بیشتره؟

یا رب العالمین
عزیزم خیلی ناراحت شدم. برات دعا میکنم خدا بهت آرامش بده انشالله که قویتر میری جلو همین که میگی میری ...

مرسی عزیزم.درست میگی ولی هر کسی یه مشکلی تو زندگیش داره که متاسفانه اون براش میشه غول زندگیش.

الانم تمام هم و عم من مادر شدنه.

برای چی بی احتیاطی آخه؟؟؟؟شانس اوردی خوشحالم کردی که گفتی رفتی قلبش تشکیل شده .بخاطر نی نی هیچی نمیگ ...

عزیزمی انشاالله ک دلت همیشه شاد باشه 

گلم از بس با حرف دکتر ک گفت دیگه جنین باید تشکیل میشد کاملا ناامید شده بودم و بخاطر تغییر روحیم سه شب پشت سرهم رفتم خونه دوستم ک سه طبقه با پله بود شب نشینی و حدود ۷ ساعت روی مبل نشسته بودم

حتی روز جمعه هم رفتیم براشون مبل انتحاب کردیم

از نظر تغریه هم که نپرس بی اشتهای بی اشتها شده بودم و میلی نداشتم

فقط میگم خدا این دکترا را خوبشون کنه ک آدم را الکی میفرستند سونو و بیچاره میکنند با حرفاشون