2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
امروز روز هشتم بود. بی بی چک گذاشتم منفی ... سر نمیاد این غم مادر نبودن....😔

عزیزم من جنینام بلاست بودن و روز ۱۱ که ازمایشم بود بی بی گذاشتم قبل از این که برم ازمایش بزور هاله انداخت بعد از یک ساعت تازه نیشد هاله رو واضح ببینی قبل از اون باید تو نور دقت میکردی تا میدیدیش . همون روز که ازمایش دادم بتام ۶۰۰ بود.با این بتا بی بی اونطور نشون داد. بدن هر کسی متفاوته یکی زود اچ سی جی بالا میره یکی دیر. اگه برا کسی روز ۸ و ۹ بی بی نشون میده دلیل نمیشه برا همه هم همینطور باشه. بمون تا روز آزمایشت . ان شاالله که مثبت میشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.خانومایی که مثل من 5 انتقال یا بیشتر منفی شدن چطوری خودتون رو آروم کردین؟ خیلی سخته...از ...

عزیزم کاش بتونم حرفی بگم تا تسکین دردت باشه... با تمام وجودم درکت میکنم و از خدا میخوام خودش ارامش رو به دلت بده 

چي گفتن؟

هیچی بابا  یه سری سوال درباره ی سالم بودن تمام اعضای خانواده ی خودتو شوهرت بعدم کل مراحلو هزینه ها و احتمالات مثلا اصلا جنین پسر نداشته باشی و اینا به نظرم فقط منظورشون پول ویزیتشه وگرنه اصلا مهم نیست حرف هاش 

سلام دوستان.خانومایی که مثل من 5 انتقال یا بیشتر منفی شدن چطوری خودتون رو آروم کردین؟ خیلی سخته...از ...

عزیزم خیلی سخته دیدن منفی شدن دوستان مخصوصا شما ها که از قدیمیهای تاپیک هستین. نمیدونم چی بگم چون اینبار همه امیدوار بودیم برا شما که بتا بالا بره و شما هم رسما به جمع مامانا ملحق بشین. امیدوارم خیلی زود این شادی سهم شما و بقیه دوستان هم بشه. تنها کاری که از من برمیاد همین دعا کردن برای دوستان هست 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

عزیز دلم خیلی خیلی سخته شکی نیست ولی باید با امید ادامه بدی 

خدا به حق خانم فاطمه زهرا و بی بی رباب دامنت رو سبز کنه🙏🙏🙏🙏آمین

هیچی بابا  یه سری سوال درباره ی سالم بودن تمام اعضای خانواده ی خودتو شوهرت بعدم کل مراحلو هزینه ...

مرسي عزيزم راستي برايپانكجر داروهات رو از روز اول پريود شروع كردي يا دوم وسوم هم ميشه؟

مرسي عزيزم راستي برايپانكجر داروهات رو از روز اول پريود شروع كردي يا دوم وسوم هم ميشه؟

من از روز چهارم برام شروع کرد از دوم تا سومم برایه خیلیا شروع کرد نمیدونم دلیلش چی بود شما از مایش هاتونو دادی انشالله کی میری؟

من از روز چهارم برام شروع کرد از دوم تا سومم برایه خیلیا شروع کرد نمیدونم دلیلش چی بود شما از مایش ه ...

تيروييدم كنترل شده بود رفتم دكتر غدد الان براي ٥ اسفند نوبت گرفتم  دارو بهم بدن

من از روز چهارم برام شروع کرد از دوم تا سومم برایه خیلیا شروع کرد نمیدونم دلیلش چی بود شما از مایش ه ...

دكتر گفتن قبل ٨ اسفند بريود بشي سيكل رو شروع ميكنيم احتمالا ٢٠ اسفند جنين شناس هانيستن

دكتر گفتن قبل ٨ اسفند بريود بشي سيكل رو شروع ميكنيم احتمالا ٢٠ اسفند جنين شناس هانيستن

پریودات منظمه این ماه چندم شدی والله منم اگه نشه این بار بدونه وقفه بعد عید مراکز باز بشه دوباره میرم چون من هایپر میشم هر سری اینم خودش یه سه ماهی عقب میندازه