2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واااالا دیگه منم حسودیم شد 😒🙄🙄🤪🤪🤨🤨🤪

به چی آخه 

امپولارو من خوردم عوارض رو بدن من اومده شما دوتا چرا حسودی میکنید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت خواهری،والاچی بگم ثمین جان هم دکترظهیری هم دکترعبدالهیان پیشنهاددادن،گفتن۶بارخیلیه،منم دلم خد ...

آخه چه ربطی داره همین ظهیری بار دوازدهم و سیزدهم انتقالم برا من انتقال داد باردارم شدم دیگه.قاطی کردنا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زینب جون جواب رو گرفتم .بتا افت کرده بود ۱۶/۴ شده.البته دور از انتظار هم نبود.من الکی امیدوار بودم . ...

خیلی متاسفم عزیزم واقعا ناراحت شدم

به قوی وشجاع بودنت من خیلی  سریع موش میشم 😁😁😁😁

خل و چل

تقصیر اون شوهرته دستم بهش برسه درستش میکنم 

والا عزیزم این حرفتو قبول ندارم من هربار رفتم وحشتناک شلوغه .و خدایی همه دکترای خوب و اسم و رسم دار ...

عزیزم از اون 17بار انتقال منفی چند بار ابن سینا بوده اخه گفتی قبلا ابن سینا میرفتی 

بچه ها من اومدم مطب دكتر خراش دارم با اين حجم خونريزي تو روز دوم استرس گرفتم كه چجوري ميخواد انجام ب ...

به سلامتی عزیزم 

ان شاالله جواب بگیری 

اومدی خبر بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اصولا باید سونو کنه ولی حتما دکترت به همون سونوی ۱۷سیکل بسنده کرده

کلا مام روش اینجوری من دفعه اول سونو کرد وسط سیکل بودم گفت پریود که شدی از روز اول امپول شروع کن حتما اگه مشکلی بود تا حالا این همه آدم میرن نشون میداد و روششون عوض میکردن 

اصولا باید سونو کنه ولی حتما دکترت به همون سونوی ۱۷سیکل بسنده کرده

آره عزيزم

ديروز داروهامو هم نوشت كه ديگه تا ۹ سیکل نرم مرکز.

راستی شما تا حالا واسه پانکچر اچ ام جی و لتروزول داشتی؟

آره گلم رکتال بذار تمیز و راحت 

سلام عزیزم ببخشید میشه سوال من و لطفا جواب بدی

من هفته پیش شب دوشنبه چند قطره خون دیدم روز بعدش سونو شدم گف دوتا ساک بارداری دارم ک یکیش جنین داره و قلبش تشکیل شده اون یکی ساک بدن مایع بود و گف خودش جذب میشه،پشت جنین هم ی هماتوم سه دهم سی سی بود ،امپول انوکسا ۴۰۰۰ داشتم گفتن ب جاش دوتا هپارین ۵۰۰۰ بزنم هر روز،دوتا شیاف و ی امپول دارم ک گف خونریزی داشته باشین میشه سه تا شیاف و ی امپول استفاده کنین،ک من نکردم

بعد الان روز ششم هست هنوز لکه میبینم،تا دیروز خیلی کمرنگ و ابکی شده بودن،ولی صبی ی لکه قهوه ای بزرگتر و پررنگتر دیدم

امید داشتم ک داره تموم میشه،الان خیلی نگرانم ب نظرت چرا قطع نمیشه پروژسترون بیشتر استفاده کنم؟

بعد فردا میشه روز اول هشت هفته با وجود لکه بینی نمیتونم استرادیول و کم کنم اره؟.

ببخشید طولانی شد چون من اصفهان انتقال دادم الان اونجا نیستم هر دفه زنگ میزنم درست جواب نمیدن

به سلامتی عزیزم  ان شاالله جواب بگیری  اومدی خبر بده

ارزو جون مردمو زنده شدم فقط رو غيرتم موندم جيغ نزدم😭😭😭😭😭😭خانم صالحي منشي مطب ميگفت عجيب بود صداي جيغت در نيومد😢😢😢هم پايين و بالا هم بغلارو خراش انداخت😢هنوزم درد دارم😞

خداياشكرت....❤️