2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خدا خیرت بده هیچ کس جوابمو نداد فکرم خیلی درگیر بود سه تای اول یکم نگرانم کرده بود مرسی گلم

قربونت برم گلی جون ....نه با توجه به رنج نرمال ازمایشگاه همه اش خوب بود ایشالله که باقی کارات هم به خوبی پیش میره گلم ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم برام دعا کن ..دیروز رفتم دکتر طب سنتی ک مزاجامونو اصلاح کنیم میگ عفونت داری انشالله سال بع ...

ایشالا میای و نتیجه میگیری عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم  خودم رعایت کردم فقط

خوب خدارو شکر عزیزم.....دکتر گفته تا کی باید ایران بمونی؟تا سه ماهه اول؟......راستی عزیزم تو وقتی رفتی ایران زنگ زدی خانوم رستمی وقت گرفتی یا قبل ازاینکه بیای ایران

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم به همه بگو برای دختر تعیین جنسیت رفتی همه فکر میکنن چون بچت پسره تعیین جنسیت موفق آمیز بوده چو ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دیگه‌گفتم تعیین جنسیتم ناموفق بوده 😂درست میگی عزیزم باید تاکید کنم ولی تجربه ی خوبی شد حداقل دوستان توانتخاب دکترومرکز دقت میکنن 

عفونت ادرار گرفتی سفکسیم هم داروش نیست عزیزم فنازومکس ۱۰۰ و کوتریموکسازول ۴۰۰/۸۰ منم گرفتم دکتر داد ...

عزیزم  دکترزرنانی وقت دادنش چجوریه مثلا برای چن وقت بعد وقت میده ؟

نازنین جات خالی بود واقعا دیشب پژمان هی میخواست توضیح بده من صدامو بالا میبردم صداشو نشنوم ‌.آخرم گ ...

نباااابا جام خالی نباشه من اینجور مواقع شدید استرس میگیرم 😁گناه داره حرصش نده بنده خداکارداره دیگه  ماشالا خودت همه کاره ای ...توهم‌میای تهران به گشت وگذارمیگذرونی حسودیش میشه 😂

وای انقد دلم میخواد یه بار اینجوری قاطی کنم هر چی دلم میخواد بگم بدون نگرانی  

راحت باش خواهر .من کلا شدیدا عصبی شدم توی این سالها.مامانم ی روز به شوهرم گفت یادته من روزی که میخواستین ازدواج کنید چقدر گریه کردم

شوهرم گفت آره حاج خانم.مامانم گفت اون روز گفتم دختر بی سر و زبونم چطوری میخواد زندگی کنه البته شوهر من بی نهایت مهربونه توی اوج عصبانیتم ی لبخند میزنه میگه خانم تموم شد؟ما هرگز توی این ۱۳سال قهر نکردیم ولی این ۱۳ سال زندگی یکطرف ۱۷بار انتقال جنین و پانکچرام یکطرف .اعصاب و روانمو بهم زده حاصلشم شده اخلاق افتصاح من و عصبی شدن هام.الان به ی جایی رسیدم جوری حرف میزنم اشک پدرشو در میارم خودش که جای خود داره پا رو دمم بذاره دیگه هیچکس جلودارم نیست.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....