2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مبارکت باشه عزیزم ببین ثمین جون دوستمون هم با pgd مثبت شدن @samin11      

الهی شکر.طرازی گفت بذار ببینیم اینبار چی میشه و اصلا جنینی تشکیل میشه یا نه بعد تصمیم بگیریم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله خدا حاجتت رو میده امروز برات سوره مریم خوندم ان شاءالله حاجت روا بشی گلم 

مرسی خواهری خدا حاجتتو بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اینبار میخام تهران شما تو این تاپیک فعال تری کدوم دکتر برم ک عالیه؟؟اخه اینبار خراش هم داشتم ومنفی ش ...

ببین از مرکز مام تعریف می کنن ولی بنطر من اینطور گه شنیدم خیلی الکی گرون میگیره ابن سینا خودم رفتم رویانم که میگن خوبه ولی می خوای برو یسر ابن سینا ویزیت شو دکتر عارفی _ذنوبی_ ظفردوست اینا خوبن 

اگه می خوای پانکچر بشی قبلش حتما خودت و شوهرت و تقویت کن 

فعالیت بدنی داشته باش اگه اضافه وزن داری کم کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخی عزیزم متاسفم انشالا دفعه بعد دست پری انتقال چندم بود؟ چند تا جنین داری؟

دفعه دوم انتقالم بود جنینام تموم شدن دیگ ندارم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من دیروز امپولامو نزدم ولی شیاف و استرادیولمو یبار گذاشتم دیروز بد دیشب یکم لک دیدم صبحم ترشح خونی د ...

نه بزن روز ۱۴ برو از بده خدایی نکرده دیر لانه گزینس نکرده باشه پشیموم بشی بزار با خیال راحت بزاری کنار 

ببین از مرکز مام تعریف می کنن ولی بنطر من اینطور گه شنیدم خیلی الکی گرون میگیره ابن سینا خودم رفتم ر ...

ابن سیناهم جنین شناسش خوبه؟؟دکتر خودتون ذنوبی بود؟؟مثبتاش خوبه؟؟بد هر سری یکی میاد ویزیت میکنه یا ی دکتر ثابت داری؟

اضافه وزن ک ندارم کلا ۵۸کیلوام ورزشم میکنم اینبار خیلی الکی منفی شدم

نه بزن روز ۱۴ برو از بده خدایی نکرده دیر لانه گزینس نکرده باشه پشیموم بشی بزار با خیال راحت بزاری کن ...

دیروز نزدم اشکال نداره؟

ابن سیناهم جنین شناسش خوبه؟؟دکتر خودتون ذنوبی بود؟؟مثبتاش خوبه؟؟بد هر سری یکی میاد ویزیت میکنه یا ی ...

اره ذنوبی بود 

نه هر دفعه که می خوای وقت بگیری میگی با فلان دکتر وقت می خ استم 

ببین اگه می خوای یسر اول برو مطب خودش که الکی معطل نشی شرایطتو بگو ببین چی میگه بعد برو مرکز خواستی شروع کن خیلی خوبه اضافه نداری اب زیاد بخور پیاده رویم داشته باش 

تو نت بزن مطب دکتر مژده ذنوبی 

سمت نیاوران یه ویزیت ساده شو ببین چی میگه

گلم طرازی نمیدونی کی میاد ؟

هفته دیگه شنبه قطعا هست چون بهم نوبت دادن من ازشون پرسیدم طرازی خودش هست یا دکتر جانشین گفت نه هستن خودشون