2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
بچه ها من بايد روز دوم برم پيش دكترم امروز ترشح و لك قهوه اي ديدم براي فردا نوبت گرفتم الانم همچنان ...

منم اينجوري بودم ال دي خوردم رفتم دكتر، گفت چند روزه قطع كردي گفتم چهار روزه، گفت پريوده، داروهامو شروع كرد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله مرکز ناباروری میرم خیابون مشتاق...شما چی

من مطب میرم دکتر هتاو تهرانی دفعه قبل دکتر رضوانی بودم‌مرکز مشناق پانکچر کردم.ایندفعه میخوام برم‌میلاد.شما درمورد میلاد شنیدی چجوریه؟

یا رب العالمین
مشکلتون چیه؟اگه سینال اف بدن ایرانیه ارزونتره بابیمه هم هست.من دفعه قبلی سینال اف داشتم ایندفعه پرگو ...

میگم برای بیمه تکمیلیجز همون فاکتور داروخانه و اصل نسخه ک چیز دیگه ای نمیخواد؟؟

[QUOTE=177187963]نمیشد ای یو ای کنید؟ من شوهرم ازواسپرمه ازبیضه نمونه گرفتن که جنین ۳تا تشکیل شد بلاست نشدن.ابان اون ...[/Qدکتر گفت ای یو ای من خودم گفتم نه دیگه حوصله ندارم اخه یه بار قبلا کردم منفی شد دیگه داره میشه نه سال .....دیگه گفتم میکرو میخوام.....ببخشید خودمون باید بگیم میخوایم بلاست بشن یا خودشون میگن؟

[QUOTE=177187963]نمیشد ای یو ای کنید؟ من شوهرم ازواسپرمه ازبیضه نمونه گرفتن که جنین ۳تا تشکیل شد بلا ...

نمیددنم برامنو گفتن جنین ها ضعیفن باید بلاست بشن من انتقالم قرار بود ۳روز بعد باشه که کنسل شد

یا رب العالمین
[QUOTE=177187963]نمیشد ای یو ای کنید؟ من شوهرم ازواسپرمه ازبیضه نمونه گرفتن که جنین ۳تا تشکیل شد بلا ...

ای یو ای را بازهم امتحان میکردی راحت تره هزینه ش هم کمتره دفعه قبلی یه خانمه ای یو ای کرده بود اومده بود مطب دکتر رضوانی سونو ۳ قلو شده بود 

یا رب العالمین