2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
سلام گلم ممنونم شکر. والا منتظر پریودم انشالله اگه اوایل اسفند یکم تا دوم سومش پریود بشم دارو انتقا ...

به سلامتی ایشالا هرزمان که بهتره برات انجامش می دی.

منم امروز روز اول پری هستم. یعنی دکتر اچ دی داد ده روز خوردم که پری بشم و فردا اگه خدا بخواد میرم دکتر رزاقی برای شروع سیکل پانکچرم. به من گفتن چون تخمکهام کمه دوبار تو یه سیکل پانکچرم می کنن. دیگه توکل به خدا  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم برای من که هر روز میچرخه نمیدونم چشه . من انقدر اون وقتها درباره بچه های شیطون حرف میزدم ال ...

واقعا چه جالب من اصلا متوجه نمیشم کی میچرخه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️پس منتظر یه گل پسر شیطون باش 😍

بچه ها خیلی نگرانم من بعد از انتقال تقریبا ۴ ساعت بعدش رفتم دستشویی بعد موقع دفع عذرخواهی می کنم خیل ...

نگران نباش. این چند روزه اول صبح که بیدار میشی یکی دو لیوان آب گرم ناشتا بخور و انجیر خشکم چند تا دونه. میوه کمپوتی هم همینطور درست کن بخور. اینطوری دیگه یبوست اینا نمی گیری. من اگه یه روز اینکارارو نمی کردم باز یکم یبوست داشتم

عزیز منم فرتیژست دارم روش نوشته هم رکتال هم واژینال.دکتر هم وقتی برام نسخه نوشت پرسیدم چطوری بذارم گ ...

عه چه جالب ...شایدواقعا روش اونطوری نوشته ولی دکتر به من گفته بود فقط واژینال بذارم 

عزیزم منم باید از امروز جای دو تا آمپول سه تا شیاف بذارم دکترمم  گفت معقدی بذار.فقط میترسم به ل ...

عزیزم استرادیول که روالش همینه کم کم قطع میشه. منم از هفته ۹ شد روزی دوتا هفته ۱۰ روزی یکی و هفته ۱۱ دیگه قطع شد کامل نگران نباش. برا امپول هم من همون چند روز اول جاش آبسه کرد نزدیک بود کارم به جراحی بکشه که خدا رو شکر با دارو عفونت برطرف شد دیگه از همون موقع برام آمپول قطع شد و تبدیل شد به یه دونه شیاف که روز ۸ شد دوتا بخاطر لکه بینی و بعد هفته ششم باز بخاطر لکه شد سه تا  ولی از هفته ۱۳ کلا شد یه دونه شیاف. نگران نباش عزیزم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
به سلامتی ایشالا هرزمان که بهتره برات انجامش می دی. منم امروز روز اول پری هستم. یعنی دکتر اچ دی دا ...

شما باخره دکتر انتخاب کردی؟  اگه درست یادم باشه بین مام و عارفی دو به شک بودی چی شد از رزاقی سر در اوردی 😂😂

مطمعنین؟من خالی میکنم ......روز نهم انتقالم  نگران شدم

بله نبايد خالي بشه

ضربه بزنيد به سرنگ هوا بره ته بعد تزريق كنيد

حالا خالي كردين هم مشكلي پيش نمياد كه شما نگران شديد

ولي لزومي نداره خالي كنيد

به سلامتی ایشالا هرزمان که بهتره برات انجامش می دی. منم امروز روز اول پری هستم. یعنی دکتر اچ دی دا ...

مرسی گلم به منم مدروکسی پرژسترون دادن که زودتر پریود بشم دیگه توکل بخدا امروز آخرین قرصمو میخورم بعد احتمالا تا پنج روز بعدش پریود شم .بسلامتی عزیزم انشالله موفق باشی دکتر رزاقی هم دکتر خوبین من قبل اینکه برن کانادا پیششون میرفتم بعد که ایشون رفتن دیگه رفتم پیش عارفی بعدشم که....

انشالله دستش براتون خیر باشه گلم و نتیجه بگیرید

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی گلم بسلامتی عزیزم انشالله موفق باشی دکتر رزاقی هم دکتر خوبین من قبل اینکه برن کانادا پیششون میر ...

سمر من دلشوره گرفتم گفتی هفته آخر جنین شناس نیست 

اخه من 6پریود میشم اگه آخر این ماه جواب آزمایش همسرم خوب باشه قراره سیکل شروع کنم برای پانکچر 

یعنی به نظرت کارم باز عقب میفته میشه فروردین؟؟ 

سلام 

میخوام وارپوپپتیل تزریق کنم گفتم به بازو بزنی بهتره 

تو بروشورش نوشته با دست حالت نیشگون بگیری برجسته بشه بعد تزریق کنی یعنی خودم معمولی بزنم نمیشه حتما باید برم تزریقاتی یا صبر کنم شب همسرم بیاد 

آخه دیروز دکتر نوشت داروخونه نداشت امروز رفتم گرفتم روز ۷ پریودم هست میترسم دیر بشه

میشه لطفا راهنماییم کنید 

و اینکه برای سیکل انتقال شما هم داشتید یا نه

😁 دل تو دلم نیست نشستم تو خونه کارای اداریم رو انجام میدم ولی ذهنم پیش اون جنیناست که الان چسبیدن ...

عزیزم میفهمم حس و حالتو... از صمیم قلبم می خوام این دفعه خدا به شکلی که خودت دلت می خواد، شاد و امیدوارت کنه.

شما باخره دکتر انتخاب کردی؟  اگه درست یادم باشه بین مام و عارفی دو به شک بودی چی شد از رزاقی سر ...

آره بالاخره ه ه  🙈

والا هیچکدوم خیلی دقیق و همه جانبه وقت نمی گذاشتن بنظرم برام، رفتم یه سر رزاقی که ببینم چی نظر میده حس کردم بیشتر از بقیه جوانب کارو میسنجه. دیگه امید به خدا. دکترها هم نهایت وسیله ان. امیدوارم رزاقی بشه پل من برای رسیدن به نی نی جان.