2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
عزیزم سلام خیلی ناراحت شدم که به شمام اینجوری گفتن ولی همون چون تازه کورتاژ شدید اینجوریه و شرح حالت ...

سمرجان خیلی واسم دعا کن

منم مطمئنم که انشالله به زودی مامان میشم

باید صبر و حوصله کنم

چرا وارد کردن ماما شرح حال خوب نداد اولش به دکتر

دکترم انداخت تو زمین اون

گفت چرا از اولش شرح حال خوب ندادی چرا نگفتی که جنین داره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم راجب تست کرونا میگی کی دکتر برات آزمایش نوشت آزمایش خون فقط نوشت یا حلق نوشت؟؟  شوهرت آز ...

سلام گلم چهار روز قبل پانکچر آز دادم حلق و بینی نوشتن. همسرم آز کرونا نداد فقط خودم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام به همه دوستان دوستای عزیزم اصلا خودتون رو درگیر علایم و.... نکنید من تو 13 بار انتقالی که داشت ...

سلام گلم خدا پسرتو حفظ کنه برات 

ببین جالبه میگی هیچ علائمی نداشتی آخه مگه میشه آدم داروهای هورمونی آمپول و شیاف پروژسترون استفاده کنه ولی تو یه سیکل بی علائم و تو یه سیکل علائم داشته باشه من می دونم همه ی این دردا از شیاف و آمپوله آخه من درست بعد از گذاشتن شیاف نیم ساعت بعدش دردای پریودی میاد سراغم 

برا خودمم جالب بود بدون اینکه پرونده و شرح حالم چک بشه  هر بار که میرم سریع نامه میخوان بدن و ...

عزیزم به این زودی زیر بار رحم اجاره ای نرو

شما که مشکلی نداری عزیزم

خیلیها بعد از کورتاژ راحت باردار میشن

میدونم سخته ولی چند ماه فرصت بده به بدنت، پیاده روی کن و آب زیاد بخور ، اگر تونستی یوگا انجام بده مخصوصا یوگای خونرسانی به رحم

بهت قول میدم بعد از عید درست میشه رحمت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم به این زودی زیر بار رحم اجاره ای نرو شما که مشکلی نداری عزیزم خیلیها بعد از کورتاژ راحت بارد ...

سلام عزیزم

نه قبول نمیکنم

هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم

چشم اونارو انجام میدم

اما یوگا چطوریه 

بلد نیستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام گلم چهار روز قبل پانکچر آز دادم حلق و بینی نوشتن. همسرم آز کرونا نداد فقط خودم 

سلام خوبی عزیزم؟

انتقالت کی شد به سلامتی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سمرجان خیلی واسم دعا کن منم مطمئنم که انشالله به زودی مامان میشم باید صبر و حوصله کنم چرا وارد ...

حتما عزیزم دعاگوی همه بچه های اینجا هستم هرشب تو حدیث کسا و صلواتایی که میفرستم اول برای بچه های اینجا بعد خودم دعا میکنم انشالله حاجت روا بشیم که هممون محتاج دعا هستیم. 

همون تعجب کردم چون اولش ماما شرح حالو بلند به دکتر میخونه کدوم اتاق رفتی مامای اتاق چهار فکر میکنم بهتره من یبار رفتم اتاق هفت دو تا ماما داشت یکیش خیلی تازه کار بود انگار اون یکی ماما بهش توضیح می‌داد تا راه بیفته با اینکه گفته بودم یسری قرصارو دارم و برام ننویسه باز نوشتن همسرمم رفت داروهارو گرفت آورد دیدم ای بابا کلی دِ سه و فولیک برام باز نوشتن نزدیک شصت تومن الکی باسم آب خورد باز چون داشتمشون کلی😅

خلاصه الهی بحق پنج تن بزودی انتقال میدی و مثبتم میشی به امید خدا عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
حتما عزیزم دعاگوی همه بچه های اینجا هستم هرشب تو حدیث کسا و صلواتایی که میفرستم اول برای بچه های این ...

اتاق سه

اره خودمون باید حواسمون کامل جمع باشه

انشالله عزیزم ممنونم ازت