2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خیلی دعام کن آخه خیلی بهم فشار اومد چند باری هم تکرار شد یه کم یبوست گرفته بودم 

یبوست رو من تا ماه 5 داشتم تازه یه کم بهتر شدم سعی کن از این به بعد چیزای ملین بخوری چون بخاطر داروها یبوست رو حالا حالاها داری

انشاالله که مامان میشی😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۸تاتخمک هایپرشدی؟ من دفعه قبل که خیلی خوب بود اصلا نفهمیدم هیچ دردوایناهم نداشتم

نه ايندفعه با ١٩ تا هايپر شدم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سیاهدانه شنیدم خوب نیس الان بخورم اگرنه توخونه دارم. دفعه قبل که جنین هاکم شد دارهاتون چیابودن؟

دفعه قبل سينال بود و اچ ام جي و ستروتايد

ايندفعه بجاي سينال پرگو بهم داد. بجاي اچ سي جي هم اويترال داد دوتا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها خیلی نگرانم من بعد از انتقال تقریبا ۴ ساعت بعدش رفتم دستشویی بعد موقع دفع عذرخواهی می کنم خیل ...

نه عزيزم، رحم شكلش جوريه كه وقتي ايستاده هم باشي چيزي نمياد بيرون خيالت راحت، انشاالله كه چسبيدن بهت

عزیزم fl51....BPD70 زده برای شماچنده؟ اندازه کف پاشم ۵۲میلی زده 😍

ای خدا😍😍😍 چه باحال، خوشبحالتون چقدر سونوهاتون کامله

منم bpd 71 و fl 52

برام زد سنش 28 هفته و دو روز

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای خدا😍😍😍 چه باحال، خوشبحالتون چقدر سونوهاتون کامله منم bpd 71 و fl 52 برام زد سنش 28 هفته و دو ...

برای منم هردو ۲۸هفته زده ...ولی تویه صفحه کلی اعداد بادرصد زده زیرشم نوشته تمامی اعداد ودرصد هادرمحدوده ی نرمال برای سن جنین میباشد ...من دیگه زیاد حساس نمیشم بشینم سرچ کنم وقتی دکترگفت نرماله دیگه منم میگم ایشالا همه چی خوب وعالیه