2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شماهم با اب تو پاکتش قاطی میکردی درسته؟ شما دکتر براچی پرگووریس داده بود مشکلتون چی بود؟

آره عزيزم من سه تا جعبه رو با خودم ميبردم قاطي ميكردن، با همون آب مقطر داخل جعبه داروهارو قاطي ميكرد. 

من سري پيش ٨ تا تخمك داشتم كه ٣ تا بلاست شد. ايندفعه دكترم داروهامو عوض كرد. فقط اينكه زمان سونو رو از دست نده در حين دارو. چون من هايپر شدم، ولي خداروشكر خيلي شديد نبودم. حتما سر تاريخي كه بهت داده برو سونو

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام دوستان

انتقالم  اول دی بود منفی شدم. دوتاپریود گذشته امروز ۱۷سیکلم بود . رفتم دکتر . سونو کرد گفت رحم نرماله. دارو داد واسه تخمک کشی. 

اینبار ۱۸تاامپول hmg عضلاني داد و قرص لتروزول. 

روز ٩ پریود هم گفت برم واسه سونو یه امپول ستروتاید رو هم با خودم ببرم.

تا حالا واسه تخمک کشی اینا رو نداشتم.

سری اول پرگووریس بود که خیلی کم تخمک داشتم.

سری دوم سینال داشتم که خوب بود. 

چرا دوباره سینال نداد. 

کسی مث من واسه تخمک کشی، لتروزول و hmgداشته.؟

ميترسم مث پرگووریس تخمک کم تشکیل بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها بین آمپول پروژسترون و شیافش خیلی فرقه؟ ایندفعه گفتم به جای شیاف آمپول بزنم. روزی دوتا پروژستر ...

ببين دكتر من خيلي محتاط هست، بهش گفتم آمپول پروژسترون نميزنم. گفت اشكال نداره شياف سيكلوژست با قرص دوفاستون استفاده كن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان انتقالم  اول دی بود منفی شدم. دوتاپریود گذشته امروز ۱۷سیکلم بود . رفتم دکتر . سونو ...

سلام عزيزم، منم ستروتايد و اچ ام جي و پرگووريس داشتم، ٣٦ ساعت قبلش هم اويترال زدم. 

من هر دو سري اچ ام جي داشتم، تازه دوزش رو برام بيشتر ميكرد هرسري، مثلا اولش دوتا پودر و يه آب بود ، بعد گفت سه تا پودر و دوتا آب تزريق بشه

سلام دوستان انتقالم  اول دی بود منفی شدم. دوتاپریود گذشته امروز ۱۷سیکلم بود . رفتم دکتر . سونو ...

یعنی سینال برای شمابهتراز پرگووریس بود؟

من ایندفعه دکترم پرگووریس داد گفتم‌دکتر قبلی سینال داد گفت این اگه گیرت بیاد خیلی خوبه.البته برامن نمیخواس تخمک ها زیاد باشن گفت باتوجه به شرایط شوهرت تخمک زیاد نمیخوای شوهرم راازبیضه نمونه میگیرن

یا رب العالمین
سلام عزيزم، منم ستروتايد و اچ ام جي و پرگووريس داشتم، ٣٦ ساعت قبلش هم اويترال زدم.  من هر دو س ...

اینبار بجای پرگووریس و سینال لتروزول داد. 

لتروزول خوبه به نظرتون؟

سلام عزیزم رفتم سونو بچم ۳۶سانته ۱۰۳۰گرمه ۲۹هفته باپریودی هستم سن جنین هم ۲۸هفته و۳روزه دکترگفت باید ...

سلام نازنین جون

آخی عزیزم قدشم بهت گفت😍 به من که نگفتن فقط وزنش بود

خداروشکر سنش منظم داره میره بالا، برای من با پریودی و انتقال 12 روز فرقشه با ان تی 9 روز، خدا کنه اختلافش از این بیشتر نشه

من خودم بچه ی تپل دوست ندارم راستش، الانم استرسم برای اینه که میگم فقط رشدش طبیعی باشه وگرنه لاغریش برام مهم نیست اصلا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی سینال برای شمابهتراز پرگووریس بود؟ من ایندفعه دکترم پرگووریس داد گفتم‌دکتر قبلی سینال داد گفت ...

اره 

با پرگووریس ۳تا تخمک داشتم و ۲جنین

یه سال بعدش با سینال ۸ تا تخمک و ۸ تا جنین.

بچه ها بین آمپول پروژسترون و شیافش خیلی فرقه؟ ایندفعه گفتم به جای شیاف آمپول بزنم. روزی دوتا پروژستر ...

عزیزم من از اول یه آمپول و یه شیاف داشتم خیلی خوب بود اذیت نشدم، چون کهیر میزدم دکترم بجای یه آمپول شیاف داد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستان روز 12انتقال جنینام هست تست خودکاری مدیکور زدم هاله خیلیییی کمرنگ انداخت یعنی مثبته یا نه چون میگن مارک خودکاری ها دقیق هست 

دل تو دلم نیست تا روز آزمایش دوتا جنین گرید bگذاشتم 

من امروز رفتم دکتر بالاخره شکممو دکتر اندازه گرفت ولی با دست نه با متر🤣 اولین بار بود و یاد شادن جو ...

سلام عزیزم من از ۷هفته که هماتوم داشتم اسپرینم قطع شد و دیگه استفاده نکردم .پورلوتونم من هر ۱۰روزی ۵۰۰میل میزنم با شیاف هرشب تا هفتع ۳۶