2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
براي منم دوتا توش بود يه پودر و يه آب، من بيرون ميزدم ولي آب جدا نميبردم، هموني كه توي جعبه بود رو ق ...

یعنی سرسوزن نو بزارم یا بزرگتر بزارم؟دردش زیاده درحد سینال یا بیشتر؟پس داروخونه اب مقطر براچی داده

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من برا دو سال پیش بود الا‌ن گیج شدم این کاربری که تگ میکنم پرگووریس داشت بیاد جواب میده. یا برو ...

فردا باید بزنم روز اولمه خونه نیستم اونجاهم نمیتونم ببرم کسی بزنه چون نمیخوام کسی بفهمه

یا رب العالمین
نگران نباش عزیزم . انشالا به خوبی پیش میره و فسقل جان به موقع میاد . خدا خودش پشت و پناهشه . منم بعض ...

اینو منم حس میکنم بیشتر هم تو پهلوم، اما دست میزنم بقیه شکمم معمولیه و اینکه دراز که میکشم اون حالت برطرف میشه. انگار نیشگونم میگیره یه حسی همراه با قلقلک. اما یه جا خوندم انقباض کل شکم سفت میشه، واسه همین خیلی به این حالت توجه نکردم. حالا سه شنبه میرم دکتر میپرسم ازش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یعنی سرسوزن نو بزارم یا بزرگتر بزارم؟دردش زیاده درحد سینال یا بیشتر؟پس داروخونه اب مقطر براچی داده

يه سرسوزن بزرگ بردار، با اين سر سوزن بزرگ مواد رو قاطي كن، بعد سرسوزن انسوليني بزار سر سرنگ و تزريق كن. درمانگاه اين كار رو ميكرد.

دردش براي من بيشتر از سينال بود، چون دكترم حجم زيادي برام تجويز كرده بود، سه تا پودر و سه تا آب. كه وقتي فهميد درد دارم گفت يه آب رو كم كن سه تا پودر و دوتا آب بزن.

ولي يه پودر و يه آب فكر كنم اكي باشه. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فردا باید بزنم روز اولمه خونه نیستم اونجاهم نمیتونم ببرم کسی بزنه چون نمیخوام کسی بفهمه

بنظرم اگه ميتوني برو درمانگاه نزديك، بگو اولي رو بهت ياد بده، خيالت راحت تر ميشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دقیقا همینه . داره سکسکه میکنه ولی قبلا روزی یکبار بود جدیدا بیشتر شده روزی چندباره . برای شما هم هم ...

یه روزایی حس نکردم ولی مثلا دیروز دوبار بود امروز صبحم یه بار

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بنظرم اگه ميتوني برو درمانگاه نزديك، بگو اولي رو بهت ياد بده، خيالت راحت تر ميشه

فردا برا کاری باید برم شهرستان شهرخودمون نیستم اونجا نمیخوام کسی بدونه اشنا کارمیکنه اونجا ازشانسم  

یا رب العالمین
يه سرسوزن بزرگ بردار، با اين سر سوزن بزرگ مواد رو قاطي كن، بعد سرسوزن انسوليني بزار سر سرنگ و تزريق ...

شماهم با اب تو پاکتش قاطی میکردی درسته؟

شما دکتر براچی پرگووریس داده بود مشکلتون چی بود؟

یا رب العالمین
يه سرسوزن بزرگ بردار، با اين سر سوزن بزرگ مواد رو قاطي كن، بعد سرسوزن انسوليني بزار سر سرنگ و تزريق ...

من سینال روزی دوتا۷۵ با یه اب قاطی میکردم وزدم.ازروز دوم ولی این دکارگفته روز سوم شروع کنم.دیروز که سونوشدم تازه پریودشده بودم

یا رب العالمین
ببخشید یه سوال دیگه تخمکام کی ازاد میشن مردم بس که تو خونه بپر بپر کردم؟

عزیزم مگه با پریدن آزاد میشن؟ باید آمپول آزادسازیتو میزدی ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم مگه با پریدن آزاد میشن؟ باید آمپول آزادسازیتو میزدی ...

سلام عزیزم رفتم سونو بچم ۳۶سانته ۱۰۳۰گرمه ۲۹هفته باپریودی هستم سن جنین هم ۲۸هفته و۳روزه دکترگفت باید ۱۱۳۰گرم باشه تواین ین که بچم ۱۰۰گرم لاغرتره 😁😁😁از همون انومالی وزنش کم بود فک کنم میخواد مانکن بمونه 😂

بچه ها بین آمپول پروژسترون و شیافش خیلی فرقه؟ ایندفعه گفتم به جای شیاف آمپول بزنم. روزی دوتا پروژسترون میزنم. الان دیگه جای آمپولا خیلی درد میکنه، به دکترم بگم به جاش شیاف استفاده کنم یا اینکه آمپول بهتره و دردش رو تحمل کنم؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....