2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
بیخیال بگیر امشب راحت بخواب استرس اصلا خوب نیستا واسه تخمک 

مگه میذارن اخه .دوست دارم زنگ بزنم به پژمان تموم عصبانیتم رو روش خالی کنم تا این حد قاطیم   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی سمر جون؟بعد برا شما هم تاریخ جوابدهی رو همون روز زده بود یا دو روز بعد یادته؟

اره واقعا همون روز جوابش اومد منتها آخر شب خودشونم بهم گفتن تا آخر شب میاد تو سایت اونو دقیقا یادم نیست وایسا برم ببینم البته اگه قبضشو داشته باشم حتما میام بهت میگم ولی از اینکه همون روز که آز دادم شبش جوابمو گرفتم اصلا شک ندارم گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره واقعا همون روز جوابش اومد منتها آخر شب خودشونم بهم گفتن تا آخر شب میاد تو سایت اونو دقیقا یادم ن ...

مرسی عزیزم انشالله برا منم جوابش بیاد امشب .از استرس معده درد شدید گرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بنده خدااااا 🤭🤭🤭🤭خدابه دادش برسه 😬

شانس بیاره زنگ نزنه فقط

مرسی عزیزم انشالله برا منم جوابش بیاد امشب .از استرس معده درد شدید گرفتم

گلم نگران نباش الان رفتم دیدم برای منم جوابو دیرتر زده بودن تو برگه من بیستو نهم آز دادم جواب رو زده بودن یکم بهمن آمادس. من البته همونجا هم تاکید کردم که میخوام هرچه زودتر جوابم بیاد چون من دوم عملم بود و اونا هم گفتن نگران نباش همین امشب میاد آخر شب تو سایت.بعد یه سوال شما هنوز دارو هارو شروع نکردید مثلا دو هفته دیگه عملتون میشه که قبول میکنن جوابو؟ اخه برای من سه چهار روز قبل عملم گفتن آز بده . 

ولی گلم در هرصورت موفق باشی اصلا نگران نباش مطمئنا امشب میاد تو سایت ساعت یازده دوازده چک کن

نه عزیزم اصلا تا به حال انتقال ندادم ،  تازه میخواستم انتقال بدم ، دکتر نصر

واقعا عجیبه دکتر نصر که خیلی دکتر خوبو با تجربه ای هستن. گلم اصلا به دلت بد راه نده ایشالله که خدا کمکت کنه و نیاز به این آخرین راه نباشه برات بحق علی بزودی مادر بشی و دلت شاد بشه به لطف خدا.

عززیز دلم به سلامتی 😍😍😍 انشالله که مثبت میشی و میای همه مارو خوشحال میکنی  خیلی این روزهای ...

بلاست بودن

منم همینا رو داشتم ولی شیاف نداشتم. ۵روز به انتقال آمپول پروژسترون رو شروع کردم روزی یکی. بعد انتقالم روزی ۲تا با آمپول آنوکسا و ادامه استرادیول و ویتامینها (ویتامین دی، ای، امگا، فرتیل سی ام، یدوفولیک)

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
زینب جون بد استرسی گرفتم خواهر به دادم برس جوری استرس گرفتم معدم اسید بالا میاره  امروز آز کر ...

ثمین جون نگران نباش الان همه جا نهایت ۲۴ساعته جواب رو میدن فردا صبح زنگ بزن بهشون

بعدم مگه تازگی کرونا نگرفتی؟حالا حالاها مصونیت داری امکانش خیلی خیلی کمه مثبت بشی 

سلام عزیزم خوبی‌؟  ساعت خاصی نداره گلم و تا حدود دو هفته هم اثرش هست مگه ریسک زایمان زود رس د ...

سلام ممنون.بله سرکلاژم فک کنم منو یادتون رفته خیلی وقته مزاحمتون نشدم😁

من چند وقته زود به زود یبوست میشم طوری که معدم خیلی بهم میریزه گلاب به روتون ببخشید واضح میگم باد بد بو از گلوم خارج میشه دیگه میترسم غذا بخورم شکمم اینقد تنگ میشه نمیتونم بخابم چکار کنم خیلی حالم بهم ریختس .وقتی هم یبوستم زیر شکمم درد میاد حالا واسه خاطر همینه یا چیز دیگه 

بعذ چند روزه حس میکنم موقع ادرار یکمی خیلی کم واژنم میسوزه ممکنه عفونت باشه برم ازمایش بدم یا دکتر همینجوری بهم خشک‌کننده میده ؟ 

نه عزیزم من تو مطب انجام دادم .ماه قبلش بهش گفتم انتقال منفی داشتم قبول کرد برام خراش بده البته بدون ...

درد نداشت؟؟

PRP هم انجام دادین یا فقط خراش

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج