2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
آندومترم اندازشو نميدونم ولي ضخامتش كم بود دوماه تقريبا اينجوري بودم شهريور كورتاژ شدم آبان خوب شدم ...

نه قبلا همیشه بدون دارو آندومترم سه خطی و خوب بودروز ۱۰ اکثر ۸ بود

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارم عزیزم ببخش باید همون موقع میدادم بهت  86110138

خواهش میکنم

یه دنیا ممنون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدا بزرگه عزیزم اگه خدا بخواد چرا نشه  دوست منم همین طوره دکتر بهش گفته با همین کیستا انتقال م ...

عزیزم دعا کن برام اندفعه جواب بگیرم 😍😍🌹🌹

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خانما یکی به من کمک کنه پرگووریس راچجوری بزنم؟ @زینبی_بابا    

اول اب رو وارد پودر اول کن قاطی که شد بکش داخل سرنگ دوباره وارد پودر دومی کن قاطی شد دوباره بکش تو سرنگ یا دور ناف یا تو بازو بصورت زیر جلدی تزریق کن.

دور ناف که مشخصه چطوره تزریقش. من اونموقع که اینو داشتم خودم تزریق نکردم بردم درمونگاه تزریق کرد برام مثل آنوکسا تو بازو تزریق کرد یعنی ۹۰ درجه تو بازو زد.ولی بازم امون بقیه نظرشونو بگن 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
واقعا عجیبه دکتر نصر که خیلی دکتر خوبو با تجربه ای هستن. گلم اصلا به دلت بد راه نده ایشالله که خدا ک ...

ممنون عزیزم ، همچنین شما

بله دکتر بسیار خوبی هستن اما برای اندومتر نامنظم بدلیل جراحی و غیره پیشنهاد میدن رحم جایگزین باشه بهتره

اما به حرف راحته در عمل خیلی فشار روانی داره

اول اب رو وارد پودر اول کن قاطی که شد بکش داخل سرنگ دوباره وارد پودر دومی کن قاطی شد دوباره بکش تو س ...

ببین دوتا توشه یه اب یه پودر همونو قاطی کنم؟داروخونه بهم اب مقطر هم داده.من روزی یدونه باید بزنم

یا رب العالمین
بلاست بودن منم همینا رو داشتم ولی شیاف نداشتم. ۵روز به انتقال آمپول پروژسترون رو شروع کردم روزی یکی ...

برای منم فعلا استرادیودل داده تا شنبه برم ببین رحمم چی جواب میده ... برای من امگا۳ نداده ولی 

من خودم ویتامین دی میخورم 

امیدوارم زودتر بیای بگی مامان شدی و یه عالمه خوشحالمون کنی ، دعات میکنم خدا دامنتو سبز کنه 😍😍

جنین بلاست احتمال گرفتنش خیلی بیشتره امیدوار باش عزیزم که صد درصد مثبتی 

انتقال من میشه هفته دیگه برام دعا کن با این کیستا جواب بگیرم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اول اب رو وارد پودر اول کن قاطی که شد بکش داخل سرنگ دوباره وارد پودر دومی کن قاطی شد دوباره بکش تو س ...

منم‌گفت یا توبازو یا ناف بزنم زدنشو میتونم سینال راخودم میزدم.قاطی کردنش نمیدونم

یا رب العالمین
دقیقا منم حرکتاش پایینه ولی زیر قفسه سینمم حسش میکنم شباهم خیلی درد میاد قفسه سینم .منم شکمم کج میشه ...

بوست خیلی بده اگه قرص اهن میخوری به خاطر اونم هست من سعی میکنم میوه زیاد بخورم یبوست نشم . امروز ماما اومد ویزیتم کرد گفت انقباض داری شکمت سفته گفت داروهاتو ادامه بده تا ببینیم کی دردت میگیره. کشت ادرارم توش ترشح بود که گفت انتی بیوتیک بخور خسته شدم انقدر انتی بیوتیک خوردم واسه نی نی میترسم ضرر داشته باشه

بوست خیلی بده اگه قرص اهن میخوری به خاطر اونم هست من سعی میکنم میوه زیاد بخورم یبوست نشم . امروز مام ...

عزیزم ان شالله به موقع زایمان کنی ولی الانم فک کنم خطرو رد کردی .نه قرص اهن نمیخورم پودر ترومام میخورم و میوه هم زیاد ولی بازم یبوست میشم .منم حس میکنم یکم عفونت دارم فردا میرم پیش ماما چون یکم موقع ادرار سوزش دارم تو واژنم .

عزیزم ان شالله به موقع زایمان کنی ولی الانم فک کنم خطرو رد کردی .نه قرص اهن نمیخورم پودر ترومام میخو ...

خوب قبلش ی کشت ادرار بده عزیزم اخه معاینه که نمیتونی بشی فقط از رو ازمایشه که میفهمن ما هم چون سرکلاژیم خیلی باید حواسمون به عفونت رحم و ادرار باشه. من خودم هر دو هفته کشت ادرار میدم توام اگه خیلی وقته ندادی برو ی کشت بده هزینشم کمه ازاد برو بعد ببر ماما ببینه اگه دارو نیازه بهت بگه اگرم نه که چه بهتر. صبحا ناشتا اب ولرم بخور شنیدم خوبه البته من یبوست ندارم امتحان نکردم ولی تو امتحانش کن. من کاهو هم زیاد میخورم خوبه واسه یبوست. راستی به من گفت گرمی دیگه نخور و سعی کن لیمو شیرین و چیزای خنک بخوری از این به بعد