2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
[QUOTE=177010685]نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد ، خودشون آزاد میشن ، و از بین میرن اگه اقدام کنی احتمالا ب ...

اره بابا منشی ها اصلا جواب آدمو درست و حسابی نمیدن ، ولی اگه نمیخوای اقدام کنی حتما ورزش کن که تبدیل به کیست نشن ، برو پیاده روی تند یا رویدن خیلی خوبه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم.... دیگه یواش یواش برای دومی اقدام کن😍😍😍😍😍

عزیزم من که جلوگیری ندارم، اصلا بلد نیستم، 

ولی اصلا دیگه انتقال نمیدم 

از خدا میخوام خودش سورپرایزم کنه و یه جوری بهم بچه بده، برم دکتر بهم بگه خانم تو 4 ماهته چه طور نفهمیدی حامله ایی 😆😆😆😆 پر توقع هم نیستما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم حتما عزیزم.انشاله دامن همه ی منتظرا سبز شه.واقعا نازایی سخته

خیلی هم سخته همش استرس 

من که دیگه قاطی کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی ناراحتم دکتر خیلی راحت برگشت گفت رحم اجاره ای  بعد که گفتم من همش دوماهه کورتاژ شدم گفت ...

چه راحت میگن رحم اجاره ای اووووف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وااای خواهر چه خبره    جونت سلامت ان شاء الله نتیجه مثبتشو بزودی میبینی.فقط دکترت تجویز ک ...

دکترم تجویز کرده فکر کنم منو با کرگدن و تمساح چیزی اشتباه گرفته بود موقع تجویز.

فعلا بد استرس گرفتم 

سلام عزیزم شما خوبی ببین الونوا آمپول خوبی هست و خوبیش اینه تک دوز هست  توکل به خدا گلی

زینب جون بد استرسی گرفتم خواهر به دادم برس

جوری استرس گرفتم معدم اسید بالا میاره 

امروز آز کرونا دادم گفتن تا ساعت ۷ جوابشو میذاریم توی سایت الان هرچی منتظر شدم نذاشتن ساعت ۸ زنگ زدم ابن سینا گفتن همه رفتن .بعد توی برگه زمان تحویل آز رو زده ۲۷ ام .ولی خودشون گفتن تا ۷ میذارن که نذاشتن حالا من از فردا عصر باید امپولامو شروع کنم .من هیچ علائمی از کرونا ندارم ولی باز آدم استرس میگیره اگر بخوان همون ۲۷ ام بدن چی؟من فردا آمپولا رو بزنم بعد خدایی نکرده جواب تستم +شه دو تومن پول النوا میپره اگر نزنم دیر میشه نه که بمونم برا پسفردا؟حالا من چیکار کنم خواهر

عزیزم من که جلوگیری ندارم، اصلا بلد نیستم،  ولی اصلا دیگه انتقال نمیدم  از خدا میخوام خو ...

ای جان عزیزم 

انشاالله همینطوری که دلت می‌خواد بشه 

انشاالله🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹

عزیزم من که جلوگیری ندارم، اصلا بلد نیستم،  ولی اصلا دیگه انتقال نمیدم  از خدا میخوام خو ...

انشالله همینطور بشه برات بحق فاطمه زهرا

سلام ببخشید من کنسل کردم انتقالمو مشکلی پیش نمیاد با این فولیکولا چیکارکنم گیج شدم

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

انشاله شماهم زود باردار میشین دکتر رفتن یادتون میره😂

کاشکی والا