2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای وای خواهر نپرس روزی ۱۴تا قرص میخوردم از امروز شد ۱۱تا سوپراکل.ماکاویت اف.پرگناکر.کیوتن.بست فلات ...

وااای خواهر چه خبره   جونت سلامت ان شاء الله نتیجه مثبتشو بزودی میبینی.فقط دکترت تجویز کرده یا خودت ؟

فدااات عزیزم، نه جراتش رو ندارم البته تیکرم رو طبیعی تنظیم شده، یعنی نمیدونی چه حالیم، انقد شوهرم ذو ...

لیلا جون عزیزم با اینکه از نزدیک ندیدمتون ولی اینقد که حس خوبی میگیرم از صحبتاتون، توی روز همیشه به یاد شما می افتم و از ته دلم براتون خوشحالم و از صمیم قلبم آرزوی تندرستی و سلامتی دارم، انشااله که نینیمون هم سالم به دنیا میاد و تو تاپیک جشن میگیریم، 

انشااله همه مامانا بسلامتی نینیهاشونو بغل بگیرن 💝

باشه عزیزم حتما میپرسم دستت درد نکنه اگه برات ممکنه یکم ازونروزات میگی آندومترت چند بود چند ماه ا ...

آندومترم اندازشو نميدونم ولي ضخامتش كم بود دوماه تقريبا اينجوري بودم شهريور كورتاژ شدم آبان خوب شدم . 

اي واي نه عزيزم خوب ميشي به خاطر كورتاژه مطمئن باش دوباره برميگردي به روال قبليت. 

راستي قبلا هم إندوت سخت بالا ميومد؟ 

سعي كن اصلا بهش فكر نكني و روش زوم نشي اصلا بي خيال باشي خيلي سريع بدنت به حالت عادي برميگرده. تازه من بعدش استراديول ايراني خوردم . ولي خارجي پيذا كردي حتما بخور. 

از شانس بدم همون روزی بود ک باید پروژسترون شروع میکردم  صبح پاشدم نزدم گفتم شبا راحت ترم شب بز ...

اصلا نباید چیزی می گفتی چون اول تاثیر داروها هست بعد نزدیکی هم داشتی طبیعیه بعدشم دکتر سونو میکنه و از روی ضخامت اندومتر نظر میده  کاش نمی گفتی 

خیلی ناراحتم دکتر خیلی راحت برگشت گفت رحم اجاره ای  بعد که گفتم من همش دوماهه کورتاژ شدم گفت ...

بهترین راه همون چند ماه استراحته.عزیزم نگران نباش انشاله درست میشه.چله ی یس بگیر برا امام حسین خیلی جواب میده.انشاله رحمت خوب میشه شرایطش

بچه ها هستيد؟ من چند روزه نميدونم چرا افسرده شدم بي دليل گريه ميكنم تا حدي كه صورتم ورم ميكنه چشام ب ...

عزيزم به خاطر داروهاست منم همين طور بودم الكي گريه مي كردم خيلي كلافه بودم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

آماده نمی دونم چیکار باید بکنم 😁اره ساکشو بستم نمی دونم دو روز قبلش برم مژه بزارم یکم‌قیافم‌از این ...

از خودن پیامت خیلی حس خاصی گرفتم 

انشاالله بسلامتی زایمان کنی🥰🥰 

ما رو هم دعا کن این روزهارو ببینیم 🙏

خیلی ناراحتم دکتر خیلی راحت برگشت گفت رحم اجاره ای  بعد که گفتم من همش دوماهه کورتاژ شدم گفت ...

عزيزم 

من بعدش پياده روي زياد داشتم و وزنم خيلي اومد پايين و مايعات هم زياد ميخوردم از طرفي ذهنمم رها كردم و اصلا بهش فكر نكردم و سعي كردم فقط تلاش كنم براش همين. 

اصلا فكرهاي منفي نكن زماني از كورتاژت نگذشته مطمئن باش به روال قبلت برمي گردي و يه رحم خوشگل و طناز آماده ميكني براي رشد ٩ ماه كوچولوت .