2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
به‌قول‌دکترم‌اوکی‌..افتاد🤭🤭🤭

ای ول به دکترت چه مشتیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بارداری من مطمئنم برام دعا کنی منم مثبت شم

انشاالله همه به مراد دلمون برسيم 🌸و به حق اين روز قشنگ و اين ماه عزيز من و شما و همه منتظرا به حاجت دلمون برسيم🤲🏻🤲🏻 الهي آمين 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها هستيد؟ من چند روزه نميدونم چرا افسرده شدم بي دليل گريه ميكنم تا حدي كه صورتم ورم ميكنه چشام باز نميشه همش دوست دارم تنها باشم بخوابم انگار تو دلم يه عالمه غمه كه با گريه هم خوب نميشه😭😭😭😭😭چرا اينطوري شدم بچه ها چند روز ديگه انتقالمه اما اصلا روحيه ندارم داغونم😔

خداياشكرت....❤️ 
من تو گوگل زدم خیابان یخچالی رو اورد زنگم بزنی اپراتورش دقیق ادرسو بهت میده

مرسی عزیزم بابت این همه جواب دادنت .

انشالله که با دل خوش نی نی امروز بچسبه ب دلت . من واقعا از ته دلم خیلی دعات کردم گلی

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاالله همه به مراد دلمون برسيم 🌸و به حق اين روز قشنگ و اين ماه عزيز من و شما و همه منتظرا به حاجت ...

الهی آمین  

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
مامان سوفی از خودت و نی نی چه خبر؟

عزیزم یادتونه که بتام پایین بود و دیر رفت بالا

بعدش دوبار سونو شدم یکبار ساک سه میلی متر و یکبار ۵ میلیمتر بود

دکتر گفت الان خیلی کوچیکه، هنوز چیزی توی ساک نمیبینم

آخر این هفته باید برم سونو دوباره که ببینن رشدش چطور بوده و جنین رو ببینن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️