2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خدا از زبونت بشنوه😍 من پنج شنبه آزمايش دارم، توكل بخدا

بارداری من مطمئنم

برام دعا کنی منم مثبت شم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ممنون عزیزم ایشالا توهم به زودی بری انتقال و سال جدید پر از خبرای خوب باشه برات 🙏🙏🙏🙏😍

ایشالله خدا کنه     

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه هر بار میرم دکتر و سونو و بیمارستان رفتار بعضی ازین پزشکا و پرستارا و حتی منشیارو میبینم ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزبزم شرمنده مرکز ابن سینا ، توی خیابون شریعتی یا صادقیه ؟

خیابان یخچال برو منم یبار اشتباهی رفتم صادقیه 

خیابان یخچالو بزن اونجا مرکز ناباروریه 

https://uupload.ir/files/pa0v_img_۲۰۲۱۰۲۱۳_۱۴۱۲۴۲.jpg سلام تو روخدا اینو نگاه کنین ببین چه جوره؟ ...

چرادکترت‌صبرنمیکنه‌اون‌دوتا‌۱۰‌هم‌به‌۱۸‌برسن

اینجورکه‌فقط‌۳تاشون‌جنین‌میشن..

دکترت‌کیه‌عزبزم؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
میشه راهنمایی کنین ممنون

سلام عزیزم دکتر منم اگه تخمک کم باشه تعیین جنسیت نمیکنه چون من از ۱۲ تا تخمک ۹ جنین از این ۹تا یه گل پسر حالا ببین دکترت چی میگه انشالله به مرادت برسی وهر چه زودتر دامنت سبز بشه تو رو خدا برایه منم دعا کنم امروز اسکیمو مو از تو فریز در اوردم ومهمون دل مامانشه 

سلام عزیزم دکتر منم اگه تخمک کم باشه تعیین جنسیت نمیکنه چون من از ۱۲ تا تخمک ۹ جنین از این ۹تا یه گل ...

عزیزم از روز چند داروهای انتقالتو شروع کردی؟!

من این ماه انتقال داشتم قبلش واریوپپتیل زدم و دوفاستون خوردم ولی پنج شنبه پریود شدم و روزششم نوبت دکتر دارم

یعنی این ماه سیکلم لغو میشه چون دارو نخوردم؟!

کسی هست کمک کنه؟؟؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم چه کار کردی نرفتی سنو

سلام‌عزیزم‌خوبی

به‌سلامتی‌انتقال‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم از روز چند داروهای انتقالتو شروع کردی؟! من این ماه انتقال داشتم قبلش واریوپپتیل زدم و دوفاستو ...

ببین عزیزم از ۲۱ سیکل ماه قبلی روزی ۲۰ واحد سینافکت میزدم بعد پریود شدم استرادیولو شروع کردم با همون امپول روز ۱۰ سنوم کرد و۲۰ سیکل بهم نوبت برایه انتقال داد پروژسترونو بهش اضاف کرد وسینافکتو قطع کرد چرا کنسل بشه همون با استرادیول زخامتو کنترل میکنن

سلام‌عزیزم‌خوبی به‌سلامتی‌انتقال‌دادی؟

بله گلم امروز گل پسر یخیمو از فریز در اوردم ومهمون دل مامانشه برام دعا کن دکترمم گفت اصلا استراحت مطلق نباشی زندگی عادی فقط سنگین بلند نکن

ثمین جان مکمل چی مصرف کردی؟

وای وای خواهر نپرس روزی ۱۴تا قرص میخوردم از امروز شد ۱۱تا

سوپراکل.ماکاویت اف.پرگناکر.کیوتن.بست فلات .ففول.هیدروکسی کلروکین.آسپرین و دوفاستونمم حدف شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
https://uupload.ir/files/pa0v_img_۲۰۲۱۰۲۱۳_۱۴۱۲۴۲.jpg سلام تو روخدا اینو نگاه کنین ببین چه جوره؟ ...

چرا اینقدر کم.ذخیرت چند بود مگه؟