2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی از راهنماییت لی لی جون. فردا آزمایش داری عزیزم؟

خواهش قربونت.

آخ آخ آخ....از آزمایش نگو که بددد حالی دارم.

آره فردا صبح علی الطلوع میرم آزمایشگاه.

خدا خودش بهم رحم کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید من روزی یه دونه گونال اف با دوتا اچ ام جی میزنم زیر دلم گاهی درد میکنه امروز گفتم نزنم ف ...

سیکل‌میکروهستی؟

دوستم‌‌دردزیردل‌‌‌‌‌‌نشونه‌خوبیه‌

معلومه‌تخمدان‌هات‌خوب‌جواب‌داده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اگه تعیین جنسیت نباشی و انتقالت فریز باشه فک نمیکنن اشکال داشته باشه .ولی دکتر من گفت نداشته باش.شای ...

میدونی برا چی پرسیدم 

من یه بار انتقال دادم منفی شده 

برا انتقال دومم ماه پیش روز ۱۰ سیکلم سونو شدم همه چی خوب بود ضخامتم ۸ بود و سه خطی 

دکتر برا روز ۱۷ سیکل نوبت انتقال داد 

ولی درمورد نزدیکی چیزی بهم نگفت 

من روز ۱۳ سیکل نزدیکی داشتم فرداش لک دیدم به دکتر گفتم سیکل رو کنسل کرد 

خواستم بدونم ازین بوده یا مشکل دیگه ای هست 😔

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دقيقا با تمام ذوق ميام اينجا كه خبر خوش دوستان هم ببينم 😍 شما هم لك نديديد نه؟  

نه لك نديدم، روز نهم انتقالم. از سر شب زير دلم يه جوريه، سرگيجه شديد هم دارم، ميگم خداكنه كم خوني نداشته باشم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نی نی ت زردی نداشت؟ 

نه اصلا ماهک جون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
جدی میشه بخوریم؟ من خیلی حلوا ارده دوس دارم اما همش میگم نکنه بد باشه برا نی نی .نمیخورم. واقعا میتو ...

اره عزیزم دکترم گفت مشکلی نداره همه چی بخور ولی به اندازه 

ولی من خیلی تو مصرف حلوا ارده زیاده روی میکردم 😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه لك نديدم، روز نهم انتقالم. از سر شب زير دلم يه جوريه، سرگيجه شديد هم دارم، ميگم خداكنه كم خوني ند ...

نه عزیزم بخاطر داروهاست نگران نباش منم روز هفت انتقالم سرگیجه رو دارم بخاطر داروهای هورمونیه 

انشاالله که با جواب مثبت میای💕💕

نه نگفت چیزی  فقط گفت چون لک‌دیدی نمیشه دیگه

باورت میشه هر بار میرم دکتر و سونو و بیمارستان رفتار بعضی ازین پزشکا و پرستارا و حتی منشیارو میبینم میگم خدایا مارو به مراد دلمون برسون انقد تلخی رفتار اینارو نبینیم 

اصلا بعضی پزشما برای مریض کلا توضیح نمیدن 

آدم با ترس سوال میپرسه