2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

سلام دوستان، ظهر آدينه همگي بخير🌸

روز ٩ انتقال هستم، شياف پروژسترون گذاشتم، نيم ساعت بعدش ببخشيد رفتم سرويس، كافيه يا يكي ديگه بزارم؟ 

نميدونم چكار كنم. هميشه يك ساعت، يك ساعت و نيم ميخوابم، امروز اينجوري شد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان عزیزم . میشه محبت کنید سوال منو جواب بدید . من امپول سینا فکت میزنم ، دیروز پریود شدم ول ...

عزیزم طبیعیه که خونریزیت کم باشه بخلطر همین سینافکته. منم این طوری بودم . این امپول رو تو سیکل لانگ یا ۴۵ روزه میدن. که هم برا پانکچر  و هم برا انتقال تجویز میشه. فرقی نمیکنه کدومش باشی اگه سیکلت ۴۵ روزه باشه این امپول تجویز میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طبیعیه که خونریزیت کم باشه بخلطر همین سینافکته. منم این طوری بودم . این امپول رو تو سیکل لانگ ...

ممنون عزیزم که پاسخ دادید . مرسی 

منم سیکلم لانگ هستش ، دارم دارو میزنم برای انتقال جنین ، شما باردار شدی به سلامتی مبارک باشه ، امیدوارم زود زود بیاد بغلت 

پیشنهای قبل انتقال نداری که من انجام بدم ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
لی لاااااا سلااام عزیزمممممممم چقد خوشحال شدم تیکر بارداریتو دیدم الهی ک ب سلامتی بغلش کنی مبارکت با ...

سلام بهار جون، خوبی عزیزم. دلتنگت بودم. دختر گلت خوبه؟ ماشالا خانومی شده دیگه برای خودش. ببوسش از طرف من. مرسی عزیزم ❤️♥️❤️♥️❤️♥️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها دوستم ۷ هفته اس طبیعی باردار شده سه روزه انوکسا شروع کرده ب تجویز دکتر و امروز خونریزی با حجم زیاد و دفع لخته بدون درد داشته هر چی میگم بخاطر انوکساهس قبول نمیکنه ممکنه بخاطر هماتوم پشت جفت باشه یا جنین دفع شده کسی اینجوری شده تا حالا؟

فدات بشم انشالله  خیرببینی من واقعا زندگیمو دوس دارم

عزیزم قشنگ میدونم چی میگی ما هم همو خیلی دوس داریم خیلی ده ساله با همیم چه جوری میشه گذشت از زندگی چندینو چند ساله ولی بدونه بچه واقعا زندگی معنی نداره شاید تا جونیم بشه تحمل کرد ولی توی سنای بالای سخت میشه برای منم دعا کن که بدجور محتاج دعام. الهی که خدا بهمون نگاه کنه و تنهامون نذاره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان عزیزم . میشه محبت کنید سوال منو جواب بدید . من امپول سینا فکت میزنم ، دیروز پریود شدم ول ...

عزیزم سیکلت بلنده سیکل قبل انتقاال میدن تو خون پریودیم طبیعیه کم بشه وقبل پانچکرم میدن برای جلوگیری از ازاد سازی تخمکه برایه قبل انتقالم تخمدان هارو خاموش میکنه نگران نباش

والله من ابن سینام کل کارام از اول تا اخر تحت نظر دکتر انصاری پور بود همه کارامم خودش انجام دادانتقا ...

واقعا چه خوب خب طرازی مثلا چون جز خوباس اینجوریه وگرنه منم شنیدم ‌بقیشون اینجوری نیستن البته بعضیا هم گفته بودن روز انتقال دکترشون نبوده بایکی دیگه شده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام‌عزیزم

منم‌ماه‌قبل‌انتقال‌داشتم..

به‌این‌سیکل‌میگن‌سیکل‌لانگ..برامنم‌سبک‌بود..

دیروزساعت‌چندپری‌شدی؟‌بمون‌روزسوم‌برو‌

وضعیت‌آندومتر‌دستت‌بیاد

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم سیکلت بلنده سیکل قبل انتقاال میدن تو خون پریودیم طبیعیه کم بشه وقبل پانچکرم میدن برای جلوگیری ...

ممنونم مهربووون خیلی لطف کردی ❤❤❤

سلام‌عزیزم منم‌ماه‌قبل‌انتقال‌داشتم.. به‌این‌سیکل‌میگن‌سیکل‌لانگ..برامنم‌سبک‌بود.. دیروزساعت‌چندپ ...

سلام گلم ، دیروز ظهر پریود شدم ، من فردا بعداظهر میرم برای سونوگرافی ، میشه روز سومم دیگه 

برام دعا کنید ، دیگه از دارو خوردن و عمل کردن خسته شدم 

شما قبل انتقال چه چیزایی رعایت کردی ؟