2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
دکتر زنان تخصصشون غدد نیست که روز عادی بود میگفتم برو دکتر داخلی ولی الان بارداری زیر نظردکتر   ...

آره راست میگی عزیزم باشه حتما میرم پیش متخصص غدد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم وضعیت نی نی مون چطوره ؟ برای چی آزمایش تیروئید دادید؟ دیگه خونریزی ندیدی خداروشکر؟

ممنونم عزیزم ان شاءالله که حالش خوبه شما چطوری؟ نینی خوبه؟

منم نمیدونستم دیدم اینجا دوستان میگن باید اوایل بارداری یه آزمایش چکاب بدیم که کم و کسرها رو بدونیم منم دادم ان شاءالله شنبه میبرم دکترم جوابشو ببینه

نه دیگه خداروشکر نیست ولی انقد چشمم ترسیده همش خودمو چک میکنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته عزیزم هر ماه دو تا تخمدان فولی ایجاد میشه ولی هر ماه از یه تخمدان تخمک آزاد میشه من خواهرشوهرم ...

گلم از کجا میفهمید کدوم ماه از کدوم لوله است؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خیلی بده، هم معده درد دارم هم تهوع دائمی. با بوی غذا که اصلا بدترم میشه. آره حالا رفتم گلوکوفاژ گرفت ...

اره یکی دوتا لزبچه ها که میخوردن حات تهوع داشتن ولی بعد از یه هفته خوب شدن ...اشتها رو هم کم میکنه ....با نطر دکترت عوضش کردی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم مرسی من هر روز شیافو داشتم ۳روز یکبارم امپول شیاف قطع نمی شد

فدات شم دکترت خودش اینطوری برنامه ریزی کرد یا خودت خواستی شیاف و امپول با هم باشه

میرن سونو میدن تخمک آزاد که شد اقدام میکنن 

اها ممنونم عزیزم....یعنی هر ماه میرن سونو؟.....الان حامله ان؟

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 😍  مبارکههههههههه 💃🏻 💃🏻 💃🏻 💃🏻 💃🏻  ان شاالله به سلام ...

مرسی گلمم سلامت باشی😍😍🥰☺ 

دوران سختیه ، البته الان فکنم تهوعم بیشتر به خاطر استرادیوله  تهوع واقعیم شروع نشده😐😁😁 خدا به خیر کنه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزيزم خواهر منم اينجوري بود، تا يكماه كباب تابه اي با سماق ميخورد خيلي بهتر بود

مرسی عزیزم امتحان میکنم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شانس منه بخدا، همه زوم کردن روی شکمم فقط😕😕😕 حالا دو هفته دیگه نوبت دکترمه میگم یه باره سونو 32 ه ...

مال من که چرخیده رفته پایین دوباره و بیشتر پایین ولی کلا همه جای شکمم هست انگاری 🤣

فدات شم دکترت خودش اینطوری برنامه ریزی کرد یا خودت خواستی شیاف و امپول با هم باشه

نه من گفتم هر روز آمپول نده بعد خودش گفت اینطوری استفاده کن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربانت، منم نمیدونم چرا آبی نمیشه اسمت😊 آخه من با این اضافه وزن قشنگم اجازه خوردنم ندارم دیگه، باو ...

تخم مرغ آب پز بخور حتما . گردو هم با پنیر بخور حتماو خرما

@bopo     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribakhanoomi     سلام دو ...

بخدااا همش دارن الکی استرس بهت میدن سونو بهتر تا با چشم چه چیزا والا من هر کی دو رورمونه تاحالا نشنیدم اندازه بگیرن مگه عهد چوپوقه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره یکی دوتا لزبچه ها که میخوردن حات تهوع داشتن ولی بعد از یه هفته خوب شدن ...اشتها رو هم کم میکنه . ...

نه خودم عوضش کردم. مشکلی نیست گلوکوفاژ همون متفورمینه منتها برند خارجیش. اصلا از کارو زندگی افتادم از دست این تهوع و سوزش سر دل. من فک کنم ازین بدویارا بشم موقع بارداری 🙄

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈