2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرکز همین دیگه از اول معلوم بود باید میرفتی مطب بهتره اگه میخوای با یکی باشی الان مثلا ممکن روز پانک ...

اینبار ببینمش دوتا حرف بهش میزنم جگرش حال بیاد چقدر مزخرفه کارش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما بیای نگ منو راهنمایی کنین 

دکتر ال یاسین تعیین جنسیت انجام میده یا نه ؟ خواستم برم ابن سینا با دکتر عارفی ، اینجا شنیدم‌ک هر بار با یه دکتر ویزیت میشن 

ترسیدم 

چیکار کنم ب نظرتون ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خانوما بیای نگ منو راهنمایی کنین  دکتر ال یاسین تعیین جنسیت انجام میده یا نه ؟ خواستم برم ابن ...

عزیزم من درمورد دکتر ال یاسین اطلاعی ندارم ولی ابن سینا خیلی خوبه بری برای تعیین جنسیت 

خانوما بیای نگ منو راهنمایی کنین  دکتر ال یاسین تعیین جنسیت انجام میده یا نه ؟ خواستم برم ابن ...

والله من ابن سینام کل کارام از اول تا اخر تحت نظر دکتر انصاری پور بود همه کارامم خودش انجام دادانتقالمم جوری تنظیم کرد افتاد فردا که خودش هست

عزیزم چون داروی هورمونی داره باید از همون اورولوژیست بپرسین

سلام زنیبی جون خوبید.من امروز میخام امپول بتابزنم چ ساعتی باشه خوبه یا فرقی نداره ؟ساعت خاصی که نداره ؟امروز هم‌وارد ۳۱هفته شدم یک بار زدنش کافیه ؟۳تاامروز میزنم ۳تافردا 

خب خدارو شکر. منم حرکتاشو یه وقتایی خیلی پایین، یه وقتایی هم اطراف ناف. راستش دقت نکردم چقد بالای نا ...

لی لاااااا سلااام عزیزمممممممم چقد خوشحال شدم تیکر بارداریتو دیدم الهی ک ب سلامتی بغلش کنی مبارکت باشه شب بیداری های آینده😂😂

سلام ب همه دوستانم سلام ب آنای عزیزم ک نمیدونم فعالیتی داره باز توی تاپیک یا نه...دوستان قدیم چند نفر اسماشون دیدم ثمین جون عزیزممممممم زینبی بابای گل لی لای عزیزم چقد خوشحال شدم دیدم مادر شدی...خانومای گل ک باردار هستن مادرشدنتون مبارک خانومای منتظر الهی ک بزودی دل شما هم شاد میشه...آرزوی سلامتی برای همتون دارم

سلام دوستان عزیزم . میشه محبت کنید سوال منو جواب بدید . من امپول سینا فکت میزنم ، دیروز پریود شدم ولی خونریزیم خیلی کمه ، این طبیعیه ؟ فردا نوبت سونوگرافی دارم برای شروع سیکل انتقال جنین 

ولی من خوندم این آمپول قبل از پانکچر میدن ، پس چرا به من قبل انتقال جنین داده ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم