2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام.قربونت. تو خوبی؟ نی نی خوبه؟ به خدا عروسای خواهر شوهرم وقتی برای زایمان رفتن بهشون میگفتن برید ...

ممنونم عزیزم😙😙😙

من هرسری دغدغه ی جدید دارم فعلا حرکتاش خوبه خداروشکر...

راستی لی لا جون شما حرکتاشو کجا حس میکنی؟ منظورم اینه چندسانت بالای نافت؟ آخه من کلا از ناف به پایین حس میکنم تا نهایت یکی دوسانت بالای ناف

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا هفته شما که خیلی خوبه ۱۴ کیلو. منم خیلی در عذابم مخصوصا که همش هوس چیزای شیرین میکنم. دلم همش بس ...

منم بستنی خیلی دوست دارم ولی خیلی کم پیش میاد بخورم شاید هفته ای یه دونه بعضی وقتام کمتر، بعضی باردارا رو میبینم شور شیرین همه چی میخورن عین خیالشون نمیاد اونوقت من چیزی ام میخورم با ترسو لرزه، فقط موندم این دوماهو چیکار کنم چجوری بگذرونم که نی نیمم وزن بگیره ولی خودم خیلی اضافه نکنم هرچند بعید میدونم بشه

آخه من جدیدا آزمایش قند دادم طبیعی بود فشار خونم ندارم ولی باز دکترم دعوام کرد بخاطر وزنم، گفت این ماه 4 کیلو اضافه کردی که خیلی زیاده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی سخته انشالله حاجت روا شی برامنم دعا کن زندگیم بهم نریزه واونی که میخام بشه

قربونت برم انشالله که سالیان سال با دو سه تا بچه به پای هم پیر میشید حتما دعا میکنم.❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اخی مبارکش  باشه.....مادرزادی یه لوله نداشت؟.....یعنی ماهای که از لوله که بسته بود تخمک گزاری د ...

نه عزیزم یه بارداری خارج رحم داشت که سقط شد لولشو از دست داد. نه اون ماه دیگه اقدام نمیکنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان من مرکز مام برام عکس رنگی نوشته گفت یا ابن سینا انجام بده یا آرمان کدومشون بهترن؟ به نظ ...

من رفتم یک ماه پیش ابن سینا با بیهوشی خیلی خوب بود راضی بودم چون ۵ سال رویان بدون بیهوشی انداخته بودم پدرم در اومد اینسری رفتم بیهوشی راضی بودم

سلام دوستان من مرکز مام برام عکس رنگی نوشته گفت یا ابن سینا انجام بده یا آرمان کدومشون بهترن؟ به نظ ...

عزیزم من رفتم تصویر برداری ارین گفتن با بی حسی هست من اصلا چیزی واقعا متوجه نشدم خیلی خوب بود

ایشالله که میبینیش حتما.......عزیزم شما ایران که اومدی ۱۴ روز قرنطینه داشتی؟....اگه بخوای برگردی چجو ...

عزیزم تو ایران کسی به ما نگفت قرنطینه بشیم

ولی ۷۲ ساعت قبل از پرواز تست حلق باید میدادیم و موقع ورود جواب تستمون رو خواستند ازمون

بعدش هم که رسیدیم خودمون رفتیم تست دادیم که با خیال راحت خانواده هامون رو ببینیم

باز هم تو خونه فاصله رعایت میکردیم

برگشت رو نمیدونم هنوز قانونش چیه، اما میدونم قبل از پرواز باید تست حلق بدیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم چونکه شما میخوای خودت مشخص کنی ک جنینت چند روزه بشن درصورتیکه اگه بسپاری دست خدا خودش هر زمانی ...

اتفاقا نه عزيزم نميخوام مشخص كنم فقط كنجكاوم بعضي چيزا رو بدونم. توكل برخدا هرچي خودش بخواد. من هفت ساله تو اين راهم ديگه تعيين و تكليفي نميتونم بكنم كه. عزيزم انشالله بسلامتي بغل كني ني نيتو😘

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم😙😙😙 من هرسری دغدغه ی جدید دارم فعلا حرکتاش خوبه خداروشکر... راستی لی لا جون شما حرک ...

خب خدارو شکر. منم حرکتاشو یه وقتایی خیلی پایین، یه وقتایی هم اطراف ناف. راستش دقت نکردم چقد بالای نافه، همون یکی دو سانته فکر کنم. البته بیشتر چپ و راست نافه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اون احتمالا یه سری از آزمایشات ژنتیک و کاریوتایپ هم انجام داده که هزینه ش اینقدر شده ،عزیزم قبلا عکس ...

آره درسته، خودشم گفت ژنتیک و کاریوتایپ.

الان میبینم مرسی 😘😙

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره درسته، خودشم گفت ژنتیک و کاریوتایپ. الان میبینم مرسی 😘😙

خواهش عزیزم 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...