2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
آره عزیزم سلامت باشی. صندوق از قبل بهم گفته بود دو و پونصد میشه ولی روز عمل، هزینه من یک و چهارصد و ...

چقدر هزینه ش مناسب شد ،خودمون میتونیم انتخاب کنیم که کدوم دکتر عمل کنه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من بعد ۲روز از انتقالم هنوز لک بینی دارم. شما چند روز بعد انتقال لک بینی داشتید؟ چقدر زخم کرد ...

دل درد پریودی هم دارم. نکنه دارم پریود میشم🤕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من تعیین جنسیتم اما هفته اینده نزدیک انتقال جنسامم مشخص میکنن🙄🙄پنج تا دارم...خیلی میترسم که کم پسر ...

انشالله که کلی جنین پسر تپل مپل منم قبل انتقال فقط استرادیول یه سزی ویتامین چون جنینم چهار روزس چها روزم پروژسترون یه کپسول داکسی سایکلینم داده برایه عفونت قبل انتقال باید تموم کنم بعدشم همون پروژسترون با شیاف امپول انوکسا یه امپول دیگم هست فکر کنم hmgباشه سوم وششم انتقال ا اس ام دارم

چقدر رنگارنگن 😃😃😃😃😃ایشالا سالم وسلامت باشه پسرتم ترکیبی میشه 😁

خخخ اره رنگی زیاده ولی می دونم اینم مشکی میشه چشاش😁😁خیلیم مهم نیستا ولی برام جالبه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خخخ اره رنگی زیاده ولی می دونم اینم مشکی میشه چشاش😁😁خیلیم مهم نیستا ولی برام جالبه 

به دنیا اومد عکسشو میذاری ببینیم ذوق کنیم 😍😍😍😍فداااش بشم فسقلی ایشالا سلامت باشه منم لباسای جوجه رو شستم ضعف کردم براشون ایشالاااا قسمت همه خانومای منتظربشه مخصوصا دوستای نی نی سایتیمون 

چقدر هزینه ش مناسب شد ،خودمون میتونیم انتخاب کنیم که کدوم دکتر عمل کنه ؟

من وقتی میخاستم نوبت بگیرم فقط اسم دکترمو پرسیدن و خودشون یکشنبه ک دکتر مشایخی اتاق عمل هست بهم وقت دادن.

اگه خواستی انجام بدی، خودت اسم دکتری ک مدنظرت هست رو بگو فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه. 

آستاره جون قبل از انتقال چ داروهایی میدن؟ پروژسترون و استروژن جزئشون هست؟ آمپولن یا قرص؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به دنیا اومد عکسشو میذاری ببینیم ذوق کنیم 😍😍😍😍فداااش بشم فسقلی ایشالا سلامت باشه منم لباسای جوجه ...

ایشالا عزیزممم

اخهه دیدی چه نفسه لباساشون 😍😍ایشالا قسمت همه 

ساکشو کی میچینی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام دوستان خوبین؟

من ۴بهمن انتقال دادم و روز ۱۵ انتقال بتام ۴۰۵ شد و روز ۱۷ انتقال ۹۳۰ شدم،خوبه عددش؟

همش ترس خارج رحمی و پوچ رو دارم😔😔

زیر دلم هم گاهی دردهای خفیف یکطرفه میگیره اشکال نداره؟

يعني من تا انتقال بدم شمارو رسوا ميكنم😂😂😂😂😂خب چرا نذاشتن سه روزه بشن؟ چرا من يه عالمه سوال دارم ...

عزیزم 😍😍😍😍😆😆😆

ببین من حالا اون موقع میگفتم چرا واسه همه دو روزه فریز کردن واسه منو گذاشتن سه روزه 🤣🤣🤣🤣

دیگه دیدم کسی جواب نمیده، خودمو توجیه کردم لابد بهتره