2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم ذخیرت چنده؟ همسرت اسپرمش چه طور بود تحرک موروفو تعداش

ذخيرم عددش يادم نيست، همسرم هم مورفو ١ بود و تحرك فك كنم ٣٨ بود

تعدادش فك كنم ايندفعه ٧٥ ميليون بود اگه اشتباه نكنم.

نزديك ٥ ماه طب سنتي و زالو درماني و داروهاي تركيبي خورد كه تعداد و تحرك بهتر شد خداروشكر

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
از وضعیت همسرت میگی؟ مشکلش حاد بود؟ اینکه داروها روی همسرت تاثیر مثبت داشت یا نه؟

عزیزم همسر من چند دوره به زور و اصرار من دارو خورد ولی تاثیری نداشت یعنی از حدود ۵ سال پیش تا سال گذشته.دفعه قبل دو سال پیشزمیکرو کردیم ولی منفی شد  .دفعه آخری هم دیگه بهش دارو ندادن .تعداد خوب بود با مورفو ۲ درصد و تحرک صفر .بازم میکرو کردیم و خدا رو شکر تا اینجا خوب پیش رفتیم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=176347266]اره من فقط کبابی وچرخکرده میخورم اونم کم مامانم میگه اگه کباب وهمبرگر نبود من گیاهخوارمیشدم ازبچگی  ...[/QUOT]

قدات شم گلی جون اگه اونجا بودم عذای خوشمزه گوشتی برات درست میکردم......من عاشق اشپزی ام....برو داخل نت کلی غذاهای گوشتی خوشمزه دستورش هست ....میتونی از اونم استفاده کنی ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ان شاءالله ک سلفری مشکلی نداره توکل بر خدا مرسی عزیزم ان شاءالله خداوند معجزه شو شامل حالت کنه و مح ...

قربون اون دل مهربونت برم عزیز دلم چقد دعات به دلم نشست خاله جون مهربون .....ایشالله که خدا همیشه حافظ و نگهدار نینی ات باشه بزودی بیای و خبر جنسیتش رو بدی که خوشحالینون تکمیل شه 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

فدات بشم من برات پیعام گذاشتن ولی جوابت رو ندیدم ..نمیدونم اسمم رو نوشتی یا نه ....ایشالله که خدا ازت قبول کنه

فدات بشم من برات پیعام گذاشتن ولی جوابت رو ندیدم ..نمیدونم اسمم رو نوشتی یا نه ....ایشالله که خدا از ...

اره عزیزم نوشتم اوناییکه دیروز درخواست کردن تو لیستم جا نشدن ولی ی کنار نوشتم ک واسه اونام دعا کنم 

عزیزم منهم ۲۲ دی انتقال دادم امروز رفتم سونو ساک ۵ میلیمتر بود تقریبا اما جنین رو ندید کفت هفته دی ...

آخی عزیزم خیلی خوشحال شدم خدا رو شکر که ساک دیده شد انشالا دفعه بعد میری صدای قلب خوشگلش رو هم میشنوی

ذخيرم عددش يادم نيست، همسرم هم مورفو ١ بود و تحرك فك كنم ٣٨ بود تعدادش فك كنم ايندفعه ٧٥ ميليو ...

اسپرم همسرت خیلی خوب بوده خدا رو شکر. ممنونم عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم عزیزم .والا برا شنبه وقت گرفتم احتمالا بشم روز دوم سیکل.دیروز زنگ زدن میگن طرازی نیست دکتر ج ...

ای وای اعصاب منم خورد شد واقعا نیستش طرازی آخه منم دو هفته پیش باهاش ویزیت شدم اگه اینجوری باشه من میرم مطبش دیگه اعصابم نمیکشه استرس بگیرم والا یکی از بچه ها اینجا میره مطب طرازی راضیم هست والا ما که داریم پول میدیم یه ذره بیشتر میرم مطب 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی زینب جان توروخدا برام دعا کن بخدا امروز اینقد استرس داشتم ک چن تا تخمک میگیرن همش میگفتم منکه ذ ...

عزیزم بسپار به خدا 

حالت رو میفهمم، منم تا بیان بهم بگن چند تا جنین تشکیل شده مردم و زنده شدم