2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ایشالله اینبار نتیجه بگیری و با اولین انتقال مامان بشی فقط پیاده روی کن و اب زیاد بخور

چشم عزیزم حتما اره راست میگی پیاده روی میکنم وابم روچشمام میخورم حیف خوبیه سبز پیدا نکردم. 

خداکنه اینبارمثبت شه دیگه طاقت وفرصت ندارم. سری قبل یدونه بود نشد اینبارتوکل بخدا واسه همتون ازخدا کلی بچه های خوشگل وصحیح وسالم ازخدا وامام رضا خواستم امروز. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌مشکل‌شماچیه؟ چندبارانتقال‌دادی؟ منم‌مثل‌شما‌‌۴سال‌‌هرسال‌موقع‌تحویل‌سال‌‌گفتم‌سال‌بعددیگ نی ...

ایشالا به زودی خبر مادرشدنتون رو میدید

من ۴ سال پیش یه سقط داشتم بعدش دیگه باردار نشدم ذخیرم کمه زیر یک

وضعیت اسپرمهای شوهرم خوب نیست و تو عکس رنگی هردو لوله بسته بود

یه بار پانکچر شدم ۴ تا جنین که دوتاش خوب نبود از اون دوتای دیگه یکیش رو انتقال دادم منفی شد دومی مونده 

تا خدا چی بخواد برام

چشم عزیزم حتما اره راست میگی پیاده روی میکنم وابم روچشمام میخورم حیف خوبیه سبز پیدا نکردم.  خد ...

من روزی 40 دقیقه پیاده روی میکنم روزی 10 لیوانم اب میخورم،مطمئن باش با همینا جواب میگیری و اندومترت رشد میکنه

ایشالله اینبار حتما مثبتی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزا من دیروز روز ۱۴ انتقالم بتام شده ۱۴۳۰😍😍 بنظرتون تک قلو یا چند قلو؟ یا از روی بتا نمیشه تشخیص ...

تبریک میگم عزیزم ایشالا به سلامتی ۹ ماه بچسبن به دل مامانشون با حال خوبت برای همه ی ما دعا کنم 

فدای شما خیلیییی لطف کردی خیلی دقیق و خوب گفتی. هزینه هاشم به نظرم با ابن سینا فرقی نداره خیلی ویزیت ...

منم اینسری پرگووریس گرفتم دفعه قبل گونال زدم اصلا خوب نبود چون نزدیک تاریخ انقضاء بود و به نظرم خاصیت کم شده بود و تاثیری آنچنانی نداشت 

ای جون وزنشم بهت میگه  قوریونت مام خوبیم دیگه منتظر نی نی دکترم گفت ۴ اسفند بیا اخرین ویزیت گف ...

اره برم ببینم توانومالی که وزنش کم بود بچم فک کنم هرچی خوردم خودم جذب کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد ...دل تودلتون نیستااااا دلم خواست منم اینقد نزدیک زایمانم باشه 😍😍😍

منم اینسری پرگووریس گرفتم دفعه قبل گونال زدم اصلا خوب نبود چون نزدیک تاریخ انقضاء بود و به نظرم خاصی ...

آره شنیدم گونال و سینال اونقد قوی نیستن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره برم ببینم توانومالی که وزنش کم بود بچم فک کنم هرچی خوردم خودم جذب کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️ایشالا به سلامت ...

ببین ماله منم تو انومالی گفت کمه ولی تو ۲۹ هفته گفت ۵۰ گرم بیشتره خیالت راحت 

اره دیگه اخرشه می خوای بیاد ببینیم چه شکلیه😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین ماله منم تو انومالی گفت کمه ولی تو ۲۹ هفته گفت ۵۰ گرم بیشتره خیالت راحت  اره دیگه اخرشه م ...

اهان خداروشکر منم دیگه خودمو بستم به چیزای مقوی ایشالا نینی هم خوب وزن بگیره ...من پسربزرگم بوره شبیه باباشه  خودم وجاریم خواب دیدیم این یکی موهاش مشکیه شبیه خودمه حالا منتظرم ببینم چه شکلیه 😍پسمل توهم خوشگل وتپلی وسفید میشه 😍😍

آره شنیدم گونال و سینال اونقد قوی نیستن 

آره البته من پرگووریس به بدبختی پیدا کردم 16تا خردیم 30تا hmg داده دکتر حالا انشاءالله اگه وضعیت اسپرم همسرم خوب باشه اسفند پانکچر میکنم فعلا دارها خریدم تو یخچال انبار کردم 😂 😂