2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
دوستان من یه سوال دارم میشه هرکسی که میدونه کمکم کنه؟ اگه جوابش رو نمیدونین هم بی زحمت ریپلای کنین ک ...

زینبی_بابا

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=176545880]  دوستان من دیروز گفتم پریود شدم، اما از دیروز ظهر تا الان فقط چند بار لکه بی ...

@زینبی_بابا    

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@زینبی_بابا    

مرسی عزیزم، ممنوون

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام شیرازیای عزیز گونال اف از کجا میخرین؟

دو ماه پیش من همه جا رو گشتم پیدا نکردم، اگه شما پیدا کردی حتما آدرسش رو برا منم بفرست

سلام شیرازیای عزیز گونال اف از کجا میخرین؟

عزیزم من تیرماه خریدم. سه چار هفته پیش استفاده کردم رفتم تو سیکل. یه دوز کم آوردم که دیگه گیر نمیومد. باید کل داروخونه های شیراز زنگ بزنی. شماره هاشونو از تو سایتا دربیار دونه به دونه زنگ بزن. پیش کدوم دکتر میری؟

بسلامتی عزیزم مبارک باشه انشاالله همه چز داره طبق روال خودش پیش میره و نی نی تون سفت چسبیده به شکمتو ...

انشالله ❤️❤️❤️❤️

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
آره دیگه صد در صد میرم مطبش اصلا نمیتونم قبول کنم اینجوری اعصابم خورد میشه 

عزیزم اگر برید مطب دیگه پانکچرتون ابن سینا نیست باید حتما بیمارستان ابان پانکچر بشید و انتقال بدید فقط حواستون به این باشه حتما

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️