2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ۸ هفته صبر کن انشاالله ک جنین هس 

اخه تو اینترنت خوندم تو بارداری طبیعی شاید لقاح دیرتر تشکیل بشه و تو هفته ۶ متوجه نشند ولی تو میکرو وای وی اف که زمان لقاح مشخصه و باید حتما جنین تشکیل شده باشه درسته

عزیزم من دوستم ۵ هفته و ۵ روز فقط ساک بود هفت هفته کامل هم جنین بود هم قلبش میزد

مگر اینکه هفته بارداری را اشتباه حساب کرده باشن 

من روز ۲۳ دی انتقال انجام دادم بنظرتون من چند هفته ام 

از ارزو امید خبر ندارید شنبه رفتند دکتر  بهشون چی گفتند

منم امروز ۳تا بلاست انتقال دادم. کیفیت دوتاشون بی بود یکیشم بی سی الانم دارم قربون صدقشون میرم. حس ...

عزیزم انشاالله ک نی نی هات سفت میچسبن و خبر خوب میاری برامون. بهت فقط روزی دوبار آب و نشاسته بخور و اصلا گرمی جات نخور 

پس انتقالت فرش بود؟

آره خداروشكر

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من دفعه پیش روز ۱۰ فقط لکه دیدم ولی اینبار مدام درد پریودی دارم نمدونم چی در انتظارمه برام دعا کن

درد پریودی همش بخاطر داروهاست عزیزم توکل به خدا، انشاالله که دلت شاد میشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ماهیرخ که فکر کنم چند وقت پیش اومد انگار دوقلوهاش زود بدنیا اومده بودن براش نموندن😔😔😔.اگه اشتباه ...

وای چقد ناراحت شدم. اصلا نمیدونستم دوقلو داره.  انشالله مه ملیکا جون حالش خوب باشه. مرسی که جواب دادی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانما  من امروز پانکچر شدم ذخیرم نیمه قبلش دکتر گفت دو تا فولیکول بیشتر نداری اگر میخوای ...

انشالله جنین های خوب براتون میشه.شوهرتون با جراحی اسپرم‌گرفتن یا سرنگ؟دفعه اولتونه؟

یا رب العالمین
وای عزیزم. کلی برات نگران بودم. چقدر خوشحال شدم. توکلت بر خدا گلم. منم تا آخر بهمن میرم تو سیکل. همش ...

من ۲۵ بهمن به بعد میشه فکر کنم باهم میشیم.منم دفعه قبل گفتن شوهرت احتمال تسه داره ولی نیاز نشد به کسی نگفتیم خودمون رفتیم شوهرم با سرنگ نمونه گرفتن

یا رب العالمین
گلم ما چون کسی خبر نداره هیچ کدوم همراه نداشتیم هرچند بخاطر کرونا مراکز همراه اجازه نمیدن &nbs ...

شما کدوم مرکز بودید؟

برای ما اول از شوهرم نمونه گرفتن فکر کنم یه دوساعت بعد منو پانکچر کردن باخودم میگفتم نکنه اسپرم ها ازبین برن آخر هم جنین هامون نموندن 

یا رب العالمین
نه بابا توسونوهیچی نبودش. همین دیروز قشنگ قرمز شد الان دیگه هیچی, دکتره گفت احتمالااثرات استرادیوله. ...

خیره من چ بگم از تیر ماه معطلم برام انتقال بدن نشده☹

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
من ۲۵ بهمن به بعد میشه فکر کنم باهم میشیم.منم دفعه قبل گفتن شوهرت احتمال تسه داره ولی نیاز نشد به کس ...

انشالله اینبار جواب بگیری عزیز دلم. آره من شروع سیکلم احتمالا بیست و هشتم نهم هست. خدا کنه هر دو تامون جنین داشته باشیم و دعا میکنم دوتامون مادر بشیم گلم♥️ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خیره من چ بگم از تیر ماه معطلم برام انتقال بدن نشده☹

آندومترت خوب نشد عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشالله اینبار جواب بگیری عزیز دلم. آره من شروع سیکلم احتمالا بیست و هشتم نهم هست. خدا کنه هر دو تام ...

انشالله منم دیشب اخرین ال دی خوردم شنبه پریود میشم احتمالا نوبت گرفتم دکترم‌گفته اول تاسوم بیا ولی من اگه هم پریود بشم ساعتای اوله نمیدونم شنبه برم یا دوشنبه

یا رب العالمین