2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم همسرت همراه داشت؟ من شوهرم همراه نداره واسه تسه. مشکله؟

گلم ما چون کسی خبر نداره هیچ کدوم همراه نداشتیم هرچند بخاطر کرونا مراکز همراه اجازه نمیدن

خودمون دو تایی رفتیم اول من رو پانکچر کردن بعد همسرم رو بردن برای تسه. حدود یکی دو ساعت بعد عمل هم برگشتیم خونه

نگران نباش کلا عمل سنگینی نیست الانم فقط کمی درد معمولی داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من 5بار انتقالم درد پریودی درد سینه ها و کمی تهوع تکرر ادرار همه رو داشتم هرسری، فقط سریه آخر ...

من دفعه پیش روز ۱۰ فقط لکه دیدم ولی اینبار مدام درد پریودی دارم نمدونم چی در انتظارمه برام دعا کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

سلام عزیزم برای منم دعا کن هفته ۶ بودم  امروز رفتم دکتر گفت جنین تو ساک نمیبینم ولی من فکر میکنم امروز ساک حاملگی را پیدا نکرد بهم گفت هفته دیگه بیام

دوستان کسی میدونه ممکنه تو هعته ۶ جنین هنوز قابل مشاهده نبوده و تو سونو مشخص شده یا نه

زینبی جان 

آرزو جان

جواب بدید

امروز گفتم میام ی سراغ میگیرم و‌کلی ذوق میکنم و امار کساییکه مثبت شده را میگیرم ولی متاسفانه خودم دارم دق میکنم اصلا فکر نمیکردم دکتر بهم اینو بگه 

بنظرتون تشخیص دکتر درست بوده

امروز گفتم میام ی سراغ میگیرم و‌کلی ذوق میکنم و امار کساییکه مثبت شده را میگیرم ولی متاسفانه خودم دا ...

تا ۸ هفته صبر کن انشاالله ک جنین هس 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دوستان از ماهیرخ و ملیکا خبر دارین؟ انشالله که حالشون خوب باشه

ماهیرخ که فکر کنم چند وقت پیش اومد انگار دوقلوهاش زود بدنیا اومده بودن براش نموندن😔😔😔.اگه اشتباه نکنم. ملیکا هم دیگه بعد از این که جواب سلفریش اومد دیگه نیومد اینجا. یا حداقل من متوجه نشدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم برای منم دعا کن هفته ۶ بودم  امروز رفتم دکتر گفت جنین تو ساک نمیبینم ولی من فکر میکن ...

عزیزم من دوستم ۵ هفته و ۵ روز فقط ساک بود هفت هفته کامل هم جنین بود هم قلبش میزد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت