2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
چرا کنسل شد ؟ بخاطر این امپول عقب افتاد؟؟

سلام عزیزم شما دکتر تون دکتر نصر بودن؟ ای وی اف کردن براتون 

منم همسرم مشکل مورفولوژی صفر دارن دکتر نصر گفتن ای وی اف بشید شما انتقالتون موفق بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برایه من فریزه جنینام نمیدونم منظورت چیه ازمایش اگه منظورت کروناس اره 

نه گلم ازمایش که برای ژنتیک مینویسن ظهری پیش دکتربودم شکرخدا برامن ننوشت...راستی شما گریدجنینات چندبود

دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

عزیزم اگه هنوز تو لیستت جا هست میشه واسه منم بخونی! خیلی درگیر بچه دار شدنم و ارزوم یه بچه سالمه. ممنونم🙏🙏

من از صبح ساعت ۸ لک دیدم تا ۴ بعد از ظهر لک قهوه ای که بعدش یکم روشن شد که بعدش خیلی خیلی کم شد تا د ...

مرسی عزیز جون.منم درد دارم ولی یه درد ملایم ولی چندبار در طول روز.حتی گاهی کف لگنم.توکل بخدا.

سلام خانما 

من امروز پانکچر شدم ذخیرم نیمه قبلش دکتر گفت دو تا فولیکول بیشتر نداری اگر میخوای پانکچر رو کنسل کن چون ممکنه همین ها هم پوچ باشن 😢 ولی من گفتم ریسک میکنم خدا رو شکر امروز ۴تا تخمک شد همسرم هم مشکل داره تسه شد 

خواهش میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنید توکل به خدا که ۴تاشم جنین تشکیل بشه 🙏🏻 

سلام خانما  من امروز پانکچر شدم ذخیرم نیمه قبلش دکتر گفت دو تا فولیکول بیشتر نداری اگر میخوای ...

وای عزیزم. کلی برات نگران بودم. چقدر خوشحال شدم. توکلت بر خدا گلم. منم تا آخر بهمن میرم تو سیکل. همش منتظر خبرای خوبم ازت عزیزم. 🌷 میدونی که منم شوهرم شرایطش مثل شوهر شماست

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمیدونم عزیزم یا باید بی بی بزنی یا باید امپول پرژسترون بزنی تا پری بشی

امروز  ظهر لکه بینیم شروع شد الانم پری اومد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
وای عزیزم. کلی برات نگران بودم. چقدر خوشحال شدم. توکلت بر خدا گلم. منم تا آخر بهمن میرم تو سیکل. همش ...

ممنونم عزیزم که بیادم بودی توکل به خدا

ولی شما خدا رو شکر اوضاعتون از ما بهتره حداقل ذخیره خوب داری اصلا نگران نباش خدا کمک میکنه

ممنونم عزیزم که بیادم بودی توکل به خدا ولی شما خدا رو شکر اوضاعتون از ما بهتره حداقل ذخیره خوب داری ...

توکل بر خدا. خدا کنه هر دو جنین داشته باشیم. خدا در رحمتشو به رومون باز کنه🌷♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰