2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
نمیتونی بیای تهران ویزیت شی

واللا هزینش میره بالا. شوهرم خیلی راضی نیست. خودم تو فکر بودم برای تهران. ولی شوهرم میگه نهایت یزد. الانم میگه همه این دردسرا به خاطر استرس تو و وضعیت خوابته

به نظرت پنج کیلو کافیه؟ خیلی سخته. مگر فقط خروشت و آبگوشت درست کنم. برنجم نپزم. خرما رو نمیدونم چطور ...

آره عزيزم ٥ كيلو خوبه بعدش اگر تونستي بيشتر هم كم ميكني.خورشت و آبگوشت كه خوب نيست براي رژيم.سعي كن مرغ يا گوشتآب پز و يا تخم مرغ آب پز درست كني و كنارش هم سبزيجاتي كه كربوهيدرات كم دارن مثل بروكلي و كدو كلم و كاهو و هويج مصرف كني .برنج و نان و سيب زميني رو هم محدود كن.خرما نهايتا روزي ٤ عدد-ميوه سيب و پرتقال -بيسكوييت و شيريني و شكلات و چيپس و پفك و فست فود رو هم كامل حذف كن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینحال من امیدوارم با همون احتمال مثبتی که در مورد سالم بودن تعدادی از تخمکهات وجود میتونه داشته ...

به اميد خدا ايشالله اتفاق هاي خوب براي هممون بيفته عزيزم🥰🥰

ببین اگر کاریوتایپ مشکل داشته باشه دو راه داری!!!  اول pgd دوم استفاده از اهدایی معمولا روش ...

ای خواهر. با کلی هزینه تست آخرشم اهدایی. شوهرم قبول نداره. میگه اگه بچه از خودمون شد که شد وگرنه نمیخوام. منم بهش میگم من نمیخوام تنها باشم. همین جوریش نه دوست درست حسابی دارم دورم باشه نه قوم و خویش خوبی. همه سرشون تو کار خودشونه. من دلم دختر میخواد. دختر از جنس مامانشه. زندگی رو شیرین میکنه. انقدرم دوقلو دوست دارم. این دفعه فکر می کردم دوتاشو همزمان انتقال میدن دوقلو میشه ولی ...   

البته دکتر میگفت فعلا برای این حرفا زوده (اهدایی و این جور چیزا).

واللا هزینش میره بالا. شوهرم خیلی راضی نیست. خودم تو فکر بودم برای تهران. ولی شوهرم میگه نهایت یزد. ...

چند سالته؟انقدر استرس به خودت وارد نکن

ول کن یه مدت بیخیال باش

خداروچه دیدی شاید طبیعی حامله شدی

آروم آروم شوهرتم راضی کن،تهران بیای خیلی خوبه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزيزم دقيقا راجب تخمك نوشته همچنين نوشته قبل از اينكه اسپرم تزريق بشه چه كارهايي روش انجام ش ...

کدوم مرکزید شما؟

برامن که فقط نوشته بودد ۸تاتخمک که ۶تاش تزریق شده و ۳تاجنین تشکیل شده و تقسیم سلولی شون نامساوی بوده زیرش فارسی نوشته بود که جنین هاتاروزششم نگهداری شدن به مرحله بلاستوسیت نرسیدن واوت شدن.

یا رب العالمین
سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی ممنون گلم راستش به خاطر یه امر خیر یه کم تعویق انداختم تولدش رو، ولی یه جشن ...

سلام زینب جون ببخشید هر بار مزاحم میشم دو تا سوال دارم اول اینکه برایه من سه روز یه دونه امپول پروژسترون نوشته وهر دوازده ساعت یک شیافشو جارا روزی که امپول میزنم باید شیافمم بزارم؟پروژسترونو وانوکسا رو نگفت چه ساعتی بزنم فرقی نداره کی بزنم؟

آره عزيزم ٥ كيلو خوبه بعدش اگر تونستي بيشتر هم كم ميكني.خورشت و آبگوشت كه خوب نيست براي رژيم.سعي كن ...

عزیزم چرا خورشت و آبگوشت بده؟ وقتی با روغن زیتون فرابکر درست بشه و پیازش فقط یه تفت کوچولو بخوره و با ادویه های گرم و مفید درست شه و رب خونگی که خودم درست کردم؟

مرسی عزیزم. نمیدونم شوهرم راضی بشه بیاد یا نه. دکتر نصر هرکی رفته پیشش جواب گرفته؟ هزینه یه سیکل کام ...

برو تو پیج ماما اکثرا از اون راضین

فکر کنم حدود ۱۵ تومن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اهان. باشه عزیزم من همچنان پریود نشدم ها نمیدونم چمه

شاید حامله ای🤩🤩🤩

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
چه مارکی خریدی ؟ ان شاء الله تاثیر عالی برات داشته باشه

ممنونم ، مارک vita mix عزیزم

قرص dhea هم ابن داروخانه داشت راستی

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم تو هم پیش دکتر نصر میری؟ مرکز مام؟

ن من همدانم

دعاکن بتونم برم پیش نصر

دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

عزیزم اگه تو لیستت جا داری منو هم اضافه کن،حاجت روا بشی انشاالله،خدا نی نی تو حفظ کنه،ما رو هم دعا بکن که ما هم اگه مثبت شدیم  ما هم سوره مریم رو به نیت مادر شدن بقیه بخونیم🌹

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
مرسی عزیزم .من گهگاهی هم دردای شبه پریودی دارم.مخصوصا موقع فعالیت عادی ، شما هم اینطوری بودی؟

خواهش میکنم جانم، درد پریودی رو من تا هفته ی هشت یا نه داشتم اصلا نگران نباش کاملا طبیعیه😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...