2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
دوستان من از گوشت ومرغ توخورشت بدم میاد ازبچگی گوشت نمیخوردم  فقط اب خورشتو میخورم😬😬😬😬خودمم ...

فدات بشم کباب بخور ....یا بزار داخل فر خوشمزه میشه....مخصوصا قسمت دتده ....یا بلدرچین بگیر باربی کیو کن روشن اب لیمو بزن...با گوشت چرخ کرده .کتلت هم میتونی درست کنی یا همبرگر خونگی که عالی میشه....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت .مرسی عزیزدلم

😘😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستان ... منم تو سیکل میکرو هستم ‌.. خیلی تحقیق کردم و از چیز هایی ک کاملا  مطمئن هستم بر ...

ممنونم چقدر به این پیام احتیاج داشتم، خدا خیرت بده 😘❤👶

طبق همین برنامه پیش میرم، کاملا منطقیه👍

درسته ک ویتامین آ و سی برای لانه گزینی مضر هست. بنظر شما مصرف این دو تا ویتامین دو سه ماه قبل از انتقال باید چطور باشه؟ تا قبل ازانتقال میتونیم کپسول و قرص آ و سی بخوریم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدااات عزیز دلم. ممنون که به یادمی. به حق بزرگی خدا قسم به همین وقت عزیز انشالله تو همین یکی دو ماه ...

من قربون اون قلب مهربونت برم خواهرجونی ....نمیدونی جقدر دعات به دلم نشست .....خدارو شکر که خواهر خوبی مثل تو دارم....ایشالله که به حق خرمت حصور معصومین خدای مهربون حافظ و نگهدار خودت و نینیت باسه....منم منتطر اون روزم که بیای بکی الان بچه ام تو بعلم داره شیر میخوره😍

نشستيد يا ايستاده رفتيد؟ 

ایستاده . من اصلا تو حموم نمیشینم . شب قبل از انتقال رفتم بعدش روز چهارم انتقالم رفتم و بعد از اون هر دو روز رفتم ولی سریع در حد ده دقیقه نهایتا . حموم رو خیلی گرم نکن که بخار بگیره خیلی آب سرد هم نزن اب ولرم استفاده کن 

مرسی كه جواب دادی  مثبت شدی عزیزم؟  

عزيزمي، من روز پنجم انتقالم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونم چقدر به این پیام احتیاج داشتم، خدا خیرت بده 😘❤👶 طبق همین برنامه پیش میرم، کاملا منطقیه👍 ...

عزيزم خواهش ميكنم، من تا قبل انتقال ميخوردم ميوه، مخصوصا آب پرتقال و ليمو شيرين.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ایستاده . من اصلا تو حموم نمیشینم . شب قبل از انتقال رفتم بعدش روز چهارم انتقالم رفتم و بعد از اون ه ...

گفتم صندلي بگيرم كه زياد روي پا نباشم.

مرسي عزيزم، خيالمو راحت كردي😍

به خدا من نه آرایش میکنم نه لاک میزنم (که فوق العاده بده). یه مداد چشم کاملا سالم و نان تاکسیک از آم ...

وای چرا خودت اینقدر عذاب میدی اینا همش حرف باید اون بالایی بخواد این چیز هایی که میگی شاید یه درصد کوچکی تاثیر داشته باشه از خدا بخواه الان مثلا این همه رعایت کردی چی شد به نظر من که داری خیلی خودت عذاب میدی 

خانوما سلام من انتقالم منفی شد  ،دوتا جنین بلاست  

واسه سیکل بعدی چیو بگم بررسی کنن ،هیسترو کنم؟خراش و هچینگ انجام بدم؟ازمایش خاصی بدم؟چیکار کنم😞

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
15 تا حالم خیلی بده چیکار کنم حالت تهوع دارم

حتما قرص ضد تهوع بخور وگرنه داغون ميشي براي انتقال

دكتر به من قرص دميترون داد روزي دو عدد.

آب روي آتيشه، من هايپر شدم، ٨ تا سرم آلبومين هم زدم

ولي اين قرص رو دوتا خوردم آروم شدم

اره عزیزم. ان شاالله قسمت شما و همه دوستانی که تو تاپیک هستن

انشاالله مرسي قشنگم😍 خدا حفظش كنه برات🌸🌸