2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
عزیزم درمورد تیروییدت منم دقیقا مثل شمابودم قبل بارداری با دارو۱ونیم بود تیروییدم ۶هفته که بودم &nbs ...

واسه منم دقیقا همین طوریه. الان شش هفته ام بهم قرض لووتوکسین ۵۰ داده روزی یکی ناشتا بخورم .به نظرت حالا که دقیق مثل همه شرایطمون منم ۱.۵ قرص بخورم یا برم باز دکتر  ؟؟؟بعد از چه مدت نرمال شد واسه شما؟؟؟؟راستی من اصلا قبلش مشکل تیروئید نداشتم و قرص مصرف نکردم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم دکتری مد نظرت هست که وقت بزاره  چون چند روزه کارم سرچ کردنه ولی چیزی پیدا نکردم

مشکلتون چیه؟قبلا میکرو کردی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی 💕 چه خوب که جواب زحماتت رو گرفتی به سلامتی بدنیا بیان 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من ۴ بار خارج از ایر ...

مرسی عزیزم امیدوارم که برای تو هم بهترین ها پیش بیاد. به نظرم دکتر نصر عالیه اگه دوست داری یه بار مرکز مام برو البته الان دکتر نصر فقط پانکچر و انتقال انجام ميدن و ویزیت ها رو تیمشون.

مشکوکه یعنی چی بتات یادمه زیاد نشد الان زیاد شده؟

خب خدا رو شکر  عزیزم احیانا لگن بزرگی نداری؟  منم اصلا تا روز آخر شکم نداشتم، حتی با لبا ...

سلام زینب جان من تو سیکل انتقالم از ۲۱ سیکل قبلی امپول سینافکتو ۲۰ واحد میزنم ببخشید ولی دیشب اقایی از دستش در رفت نتونست طبیعی کامل جلو گیری کنه میگم میگن سینالفکت تخمدانو خاموش میکنه خیلم راحت باشه که حامله نشم یه نه؟

نه عزیزم تو اینترنت دیدم بچه ها تعریف کردند. تازه چهارمین انتقال منفیمو داشتم . با خودم میگم بیام ته ...

اگه داری میای تهران دکتری خیلی بهتری هست 

مثل طرازی و سهیلا عارفی و نصر 

البته این نظر منه طبق تحقیقاتی که کردم 

گفتن 95 درصد کیفیت جنین رو تخمک تعیین میکنه. تخمکتم خوب نبوده. دکتر میگه چون ذخیرت پایینه تخمکت خوب ...

دكتر منم علت منفي شدن رو تخمك ميدونه.ممكنه مشكلي در هسته تخمك وجود داره.مكمل ها و رژيم خوبه ولي براي كسايي كه به خاطر رژيم هاي ناسالم كيفيت تخمك پايين اومده ولي اگر مشكل در ساختار و ژنتيك تخمك باشه متاسفانه راه حلي نداره و شانس داشتن تخمك سالم خيلي پايينه.خواب روي كيفيت تخمك خيلي موثره.به نظرم سعي كن يكم به آرامش برسي خواب و خوراكت رو تنظيم كن و به هيچي فكر نكن و به خودت سه ماه فرصت بده.بعد به اميد خدا مجدد سعي كن.ولي هميشه به راه هاي ديگه ته ذهنت فكر كن اين كار هم استرست رو كم مي كنه و هم اينكه واقعا نداشتن تخمك خوب ته دنيا نيست و خداروشكر راه براي رسيدن به ني ني هست

فدای تو انشاالله بله خودم گفتم چون اذیت میشدم و اینکه بعد انتقال سریع میگن برین  حدود یک ربع ...

عزیزمی که،آخه دهانه رحم منم تنگه تو انتقالای قبلی خیلی اذیت میشدم کاش دکتر منم واسم این مدلی انجام بده ایشالا با خبرای خوش بیایی جانم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی 

خلاصه برای اتفاقی که نمیدونم چی میشه گریه کردم خوبه پانکچر اولم نبود با روحیه برو جلو و مطمئن باش خدا بهترینهارو برات میخواد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها پس چرا دکتر من که ازش پرسیدم تیروییدم 4هست و زیاده؟ گفت نه رنج طبیعیه آزمایشگاه و زیاد نیست. ...

عزیزم من باردارم .واسه بارداری زیاده باید زیر ۳ بیاد فک کنم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خب خدا رو شکر  عزیزم احیانا لگن بزرگی نداری؟  منم اصلا تا روز آخر شکم نداشتم، حتی با لبا ...

قربانت، راستش نمیدونم لگنم بزرگه یا نه😶😶😶

میدونی اتفاقا بچه ی تپل دوست ندارم اصلا، دوست دارم پسرم 3 تا 3.5 باشه وزنش😍😍😍 فقط سالم بودنش برام مهمه ولی وقتی دکترم اینجوری گفت هم استرس گرفتم هم وسواس

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...