2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون  من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفت ...

واییی چقدر عالی خیلی خیلی خوشحال شدم نبارکت باشه ایشاالا این ۹ ماه و بسلامت بگذرونی و و بسلامت بغلش بگیری😍😍😍🤗🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکه گلی جون

سلام‌عزیزم‌خوبی

ببخش‌یه‌سوال‌

میگم‌شمامیگفتی‌مایع‌تورحمم‌بود‌‌‌ولاپراسکوپی‌کردم

میشه‌یکم‌توضیح‌بدی‌چیکارکردی

دکترمن‌هیچی‌درموردش‌نگفت

فقط‌گفت‌یه‌مایع‌تورحمته‌تقریبا‌۱۲پریودیم‌بود

بایه‌دستگاهی‌دهانه‌رحمم‌بازکرد‌..ودیگ‌چیزی‌نگفت

بااینکه‌براباردوم‌انتقالم‌‌منفی‌شد‌‌خودم‌شک‌دارم‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم گلم. دفعه قبلم دو سال پیش که یه جا دیگه بودم فقط یه بلاست داشتم و خوب نبوده ولی این دفعه حتی ...

ببین خودت و اذیت نکن سعی کن دنبال این باشی که تخمکاتو تقویت کنی و از دکترت بخواه که مکملی بده برای تخمکات تعدیه تو درست کن ورزش بکن خیلییی تاثیر داره حق داری واقعا هزینه ها زیاده ولی خدا نیرسونه برات 😙😙

برم ببینم اصلا نگاه نکردم نسخه رو 🤦‍♀️نه من فشارم خمیشه خوبه شماهم هروقت خواستی فسارتو لگیری نیم سا ...

منم خونه فشارمو میگیرم از 11 بالاتر نمیره ولی ضربان قلبم همیشه بالاست 100-110 هستش یه وقتایی ام 120 ولی تپش قلب ندارم خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم خونه فشارمو میگیرم از 11 بالاتر نمیره ولی ضربان قلبم همیشه بالاست 100-110 هستش یه وقتایی ام 120 ...

منم فشارم خوبه ولی قلبم بالای ۱۰۰ یه موقع ها تپش قلبم میگیرم‌

عزیزم من قبلا مریض دکترقوامی بودم اگه اولین ویزیت میخوای بری تلفنی وقت نمیدن  باید حصوری بری سا ...

مرسی عزیزم.میخوام از اصفهان بیام تهران گفتم از قبل نوبت بگیرم که خیلی معطل نشم و بتونم برگردم شب.شاغلم بس مرخصی رفتم دیگه سختمه واقعا

مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون  من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفت ...

وای الهییییی مبارکت باشه فدات شم چقد خوشحال شدم الهی قربون بزرگی خدا برم. مشکلتون چی بود که میخواستید آی وی اف کنید بگید شاید ما هم یکم انگیزه گرفتیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بسلامتی که فسقلیا به دلت بچسبن خودتون به دکترتون گفتین منم میخوام اینطوری انجام بشه چقد بیهوش بودین

فدای تو انشاالله

بله خودم گفتم چون اذیت میشدم و اینکه بعد انتقال سریع میگن برین 

حدود یک ربع ولی در کل ۴۵دقیقه استراحت کردم

سلام عزیزم خوبی؟ چی شد رفتی دکتر عزیزم؟

اره عزیزم خداروشکر همه چی خوب بود وزنشم ۱۲۸۶گرم ولی دکترم قبل سونو شکممو اندازه گرفت گفت کوچیکه و خودتم وزنت کمه اما سونو که رفتم گفت وزنش نرماله

ایجااانم

عزیز دلم مباررک باشه

خیلی خیلی خوشحال شدم😭🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزممم فدای تو ، دعا کن دیگه 😊😍🙏

حتما عزیزم

خیلی واست خوشحااالم

شکر خدا بتاتم که رفت بالا

مراقب خودتو فندق باش

التماس دعا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم فشارم خوبه ولی قلبم بالای ۱۰۰ یه موقع ها تپش قلبم میگیرم‌

تو نت خوندم که تو بارداری ضربان قلب بالا میره ولی از دکترم دربارش نپرسیدم تا حالا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...