2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
به سلامتی عزیز داچلم. انشالله به دل خوش بغل بگیریش. این ماه های آخرسخت شده. سنگین شدم، کج خلق، معده ...

ممنونم .ان شاالله همه دوستان تاپیک به سلامتی زایمان کنیم و منتظرا هم دامنشون سبز بشه 

سلام‌عزیزم‌خوبی ببخش‌یه‌سوال‌ میگم‌شمامیگفتی‌مایع‌تورحمم‌بود‌‌‌ولاپراسکوپی‌کردم میشه‌یکم‌توضیح‌بد ...

سلام عزززم..فدات بشم الحمدلله ...خودت خوبی؟.من تو ای وی اف دومم رحمم صخیم نمیشد .هی میرفتم سونو ....تو یکی از این سونو ها گفتن مایع جمع شده تو رحمت به خاطر اون ضخیم نمیشه ....باید لاپرو هیسترو کنی و ببندی ....لاپروسکوپی هیستروسکوپی کردم و یه لوله رو بستن و یکی رو باز کردن ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌عزیزم‌خوبی ببخش‌یه‌سوال‌ میگم‌شمامیگفتی‌مایع‌تورحمم‌بود‌‌‌ولاپراسکوپی‌کردم میشه‌یکم‌توضیح‌بد ...

تو عکس رنگیت لوله هیدرو تشخیص دادن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
انشالله موفق باشید عزیزم. من راستش اطلاعات دقیقی راجع به تعیین جنسیت ندارم خودم بتازگی اونجا پانکچر ...

ممنون عزیزم شما هم همین طور تو اولین انتقال مثبت بشین الهی.ممنون از پاسخ تون❤

ممنون😙😙😙 خداروشکر اندازه انداماش بهم میخوره فقط bdp پنج روز اینا از بقیه اندازه هاش بزرگتره که ای ...

خب خدا رو شکر 

عزیزم احیانا لگن بزرگی نداری؟ 

منم اصلا تا روز آخر شکم نداشتم، حتی با لباس زایمان تو بخش بودم، همه فکر میکردن، بچه من دنیا اومده در این حد

اصلا چون سایز شکم معیار کاملا غلطی بوده، رفتن سراغ اختراع دستگاه سونوگرافی 

بعد هم همه بچه ها که نباید تپلی به دنیا بیان

حتی بعد از زایمان هم نباید توقع داشت بچه تپل بشه، همین که روی نمودار باشه کافیه 

من قبلا فکر میکردم همه بچه ها یک سالگی دیگه 12 کیلو میشن، الان میفهمم چه قدر در اشتباه بودم

خانما اگه کسی تجربه داره بهم بگه بچه خودشو یهو سفت می کنه گاهی پا میشم زیر دلم سفت میشه دولا راه میر ...

عزیزم اینا انقباضات براکستون هست، بچه نیست گلم 

تمرین رحم برای زایمان هست و کاملا طبیعی 

از حدود هفته 28 اینا شروع میشه و پراکنده هست، هر وقت ریتمیک و منظم شد میشه انقباضات زایمان

سلام بچه ها.  امروز رفتم چند ساعت یه لنگه پا وایسادم در بخش آی وی اف. هرکی رفته و اومده میگم تو ...

با دکترت حتما مشورت کن شاید تقویتی چیزی بده یا اینکه عوض کن دکترتو عزیزم حرص نخور مجبوریم ماها تحمل کنیم 

سلام گلم  بله تهرانم پیش دکتر طرلان حمیده خو میرم مطبشون  سمت خیابان ازادیه ...ولی خود دکت ...

منم تهرانم تو رویان باردار شدم 

ولی میخوام برم مطب 

هفته پیش رفتم مطب دکتر تهرانی نژاد ولی اصلا با دکتر حرف نزدم همه کارارو ماما کرد 

دوباره کلافه شدم 

نمیدونم پیش کی برم که تک تک ویزیت کنه و همسرمم بیاد داخل 

خداجونم شکرت       
سلام  خوبی عزیزززرم زیاد نیستی تو سایت  نی نی خوبه خدا رو شکر،؟،؟

سلام عزیزم ممنون ما خوبیم 

آره متاسفانه کم میام 

خیلی بی حوصله و کلافه ام 

نمیدونم پیش کدوم دکتر برم 

شما در چه حالی ؟ رفتی سونو قلب بسلامتی ؟

خداجونم شکرت       
منم تهرانم تو رویان باردار شدم  ولی میخوام برم مطب  هفته پیش رفتم مطب دکتر تهرانی نژاد و ...

خداحفظش کنه نینی نازتو ...عزیزم یه سری دکترای معروف مثل عارفی وطرازی و رزاقی و...که وقتشون پره معطلی داره دکترای دیگه هم راستش زیاد نرفتم و اطلاعات ندارم من چون نزدیک خونمونه دوتا ازدوستام میومدن پیش دکتر حمیده خو اومدم پیششون ..دکترزهرانادری مطبش قلهکه یکی ازبهترین ومهربونترین وبا اخلاق ترین دکتراییه که دیدم دوسال پیشش میرفتم ولی برام دوره دیگه نمیتونم برم پیشش خیلی بادقت  وحرفه ایه دوست داشتی در موردش تحقیق کن عزیزم تک به تک ویزیت می‌کنه الان نمیدونم ولی اونموقع اقایون نمیذاشتن برن داخل 

خداحفظش کنه نینی نازتو ...عزیزم یه سری دکترای معروف مثل عارفی وطرازی و رزاقی و...که وقتشون پره معطلی ...

ممنون عزیزم 

انشاءلله بسلامتی زایمان کنی 

راستش دکتری میخوام که آی وی افی و میکرویی تحت نظرش باشن 

به شرایطمون آگاه باشه 

ممنون که معرفی کردی حتما سرچ میکنم 

راستی بنظرت دکتر متخصص معمولی میتونیم بریم ؟ 

منظورم دکتریه که تخصص نازایی نداره 

خداجونم شکرت