2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
عزیزم اینا انقباضات براکستون هست، بچه نیست گلم  تمرین رحم برای زایمان هست و کاملا طبیعی  ...

سلام عزیزم خوبی میگم داروهایی که برچسب اصالت دارو ندارند یعنی تقلبی هستند؟ من اکثر داروهام برچسب اصالت دارو ندارند یعنی به درد نمیخورن و تاثیری ندارن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزززم..فدات بشم الحمدلله ...خودت خوبی؟.من تو ای وی اف دومم رحمم صخیم نمیشد .هی میرفتم سونو .... ...

قوربونت..انشالله‌همیشه‌خوب‌باشی

من‌ضخامتم‌خوب‌بود‌..روز۱۲‌شده‌بود۹

دکترمن‌چیزی‌نگف..فقطبایه‌میله‌دهانه‌رحمم‌بازکرد

تاچندروزلکه‌بینی‌داشتم..

بعدانتقال‌منفی‌هم‌دیگ‌نرفتم‌پیشش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم،شما هم مثل من امروز روز آزمایش بتات بود،درسته؟ من که برای پنجمین بار منفی شدم⁦☹️⁩

ای وااای😔 خیلی متاسفم

میدونم چه غصه ای تو دلته الان

امیدوارم بزودی مامان بشی عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
تو عکس رنگیت لوله هیدرو تشخیص دادن؟

عکس‌تقریبا‌یک‌سال‌ونیم‌پیش‌انداختم‌..کارشناسی‌که‌انجام

میداد.اولش‌گف‌لوله‌هات‌بستس‌نمیره.طاقت‌بیار‌ببینم‌با

ماده‌حاجب‌بازمیشه‌‌یانه..که‌باتزریق‌همه‌آمپول‌دوتاشونم‌باز

شد..‌

بعدانتقال‌اول‌که‌منفی‌شدم‌‌‌دکترگف‌هیستروکنم‌که‌تشخیص‌

چسبندگی‌داده‌بود.جواب‌پاتلوژی‌‌هم‌عفونت‌رحم‌بود..

یک‌ماه‌داروخوردم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
کسی مثل من نبود چرا جواب نمیدین

سلام عزیز م نگران نباش منم داشتم ولی میکرو شدم انتقال مثبت شد  فیبروم  هم داشتم در بارداری  بزرگ میشه موقع انتقال ۲۲ میلی بود تا هفته ۳۲ که زایمان کردم۸۸ میلی شده بود

خب خدا رو شکر  عزیزم احیانا لگن بزرگی نداری؟  منم اصلا تا روز آخر شکم نداشتم، حتی با لبا ...

زینبی جون خوبی عزیزم 

زینب جون یادت باشه دکتر حافظی تو رویان به من گفت آنوکسا رو قطع کن 

ولی من قطع نکردم 

از دکتر تهرانی نژاد وقت گرفتم 

البته اصلا با خودش حرف نزدم در حد یکی دو کلمه 

ولی گفت ادامه بدم 

زینب جون شما تو رویان بودی تا آخر بارداری ؟ 

زایمانت رو کی انجام داد ؟ 

من خیلی سردرگمم 

تهرانی نژاد هم چون همه کارارو ماما میکرد و اصلا با خودش درست و حسابی حرف نزدم یه کم منو سرد کرد 

موندم چیکار کنم واقعا

خداجونم شکرت       
ممنون عزیزم  انشاءلله بسلامتی زایمان کنی  راستش دکتری میخوام که آی وی افی و میکرویی تحت ...

عزیز من قبلا دکتر نادری رفتم. خواستم بگم دکتر خوش اخلاق و تیزی هست ولی برای ناباروری مناسب نیستن... به نظرم شما اشتباه منو نکن و حتما از حالا پیش کسی برو که فلوشیپ ناباروری داره. متخصص معمولی خیلی از مطالعات و تجربه هارو نداره.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیز من قبلا دکتر نادری رفتم. خواستم بگم دکتر خوش اخلاق و تیزی هست ولی برای ناباروری مناسب نیستن... ...

عزیزم دکتری مد نظرت هست که وقت بزاره 

چون چند روزه کارم سرچ کردنه ولی چیزی پیدا نکردم 

خداجونم شکرت       
منم شدید تپش قلب داشتم و ترش کردن ماه اخر هر روز اسید معده میومد بالا،اره شیاف میزاشتم اکثرا یکی هر ...

مرسی عزیزم از جوابت سعی می کنم که استرسو دور کنم اما اون هی خودش میاد 🤣🤣

مرسی عزیزم از جوابت سعی می کنم که استرسو دور کنم اما اون هی خودش میاد 🤣🤣

ترلا جون منم مثل شما اومدم ایران برای ivf 

البته مشکلات عجیب غریب پیش اومده برام...

دعا کن منم باردار بشم و خوب پیش بره

چند بار اومدی و رفتی تا نتیجه گرفتی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ترلا جون منم مثل شما اومدم ایران برای ivf  البته مشکلات عجیب غریب پیش اومده برام... دعا کن من ...

امیدوارم که اینبار به نتیجه برسی من کلا هشت بار انتقال داشتم و بار آخر مثبت شدم سه بار خارج از ايران و پنج بار ایران که آخرین بار پیش دکتر نصر و مرکز مام دوقلو باردار شدم

امیدوارم که اینبار به نتیجه برسی من کلا هشت بار انتقال داشتم و بار آخر مثبت شدم سه بار خارج از ايران ...

به سلامتی 💕 چه خوب که جواب زحماتت رو گرفتی

به سلامتی بدنیا بیان 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من ۴ بار خارج از ایران پانکچر شدم و دو بار انتقال دادم

تو ایران هم یک پانکچر و یک انتقال که نتیجهاش مشکوکه هنوز

خدایا شکرت 🙏🏻❤️