2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
وای عزیز دلم اینجااا چه خبره من یکی دو روز نبودم عزیز دلم خیلی خوشحااال شدم تبریک تبریک الهی که ...

مرسی عزیزممم فدای تو ، دعا کن دیگه 😊😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ، ۱۴۷۸

مبارکه گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مبارکه گلی جون

مرسی عزیزم😚

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام بچه ها.  امروز رفتم چند ساعت یه لنگه پا وایسادم در بخش آی وی اف. هرکی رفته و اومده میگم تو ...

سلام عزیزم می دونم خیلی ناراحتی ولی فک می کنی کسی مقصره؟ دکترت یا جنین شناس؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکه عزیزم. امیدوارم کمترین استفاده رو از تب سنج بکنی. منم از این تب سنج گوشی ها گرفتم. خواهرم سر ...

آره منم آخرش به این نتیجه رسیدم که بگیرم . برند بریسک گرفتم دیجی کالا داره هنوز فکر میکنم . مال آلمان هست و به نسبت اونت و چیکو و ... قیمتش خیلی مناسب تر بود تو نی نی سایت هم تحقیق کردم اونایی که گرفته بودن راضی بودن البته من هنوز استفاده نکردم در نتیجه هیچ نظری روش ندارم

عزیزم اگر داپلر گفته مشکلی نداره دیگه جای نگرانی نیست 😉  وزن و ابعاد بچه بعد از هفته 12 به ژن ...

ممنون😙😙😙 خداروشکر اندازه انداماش بهم میخوره فقط bdp پنج روز اینا از بقیه اندازه هاش بزرگتره که اینم طبیعیه

زینبی جون بیشتر حالت وسواس گرفتم، چون خودمم نگاه شکمم میکردم میدیدم کوچیک دکترمم که تاییدش کرد دیگه بیشتر حساس شدم وگرنه تا الان همه چیش خوب بوده خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من درکت میکنم عزیزم فکر کن من با سن ۳۵ با سابقه اندومتریوز و عمل تخمدان رفتم دکتر بدون هیچ چکاپی به ...

خاک تو سرشون کنن. من امروز اینقدر داغون شدم تو بیمارستان.همین جور که  تکیه داده بودم به دیوار و گریه می کردم, یه دخترخانم چادری اومد گفت بذار کمکت کنم گفتم نه نمیخوام. دیگه وایساد باهام حرف زد. گفت من تو دختریم درد شدید گرفتم و رفتم یه دکتر خیلی به نام. گفت اندومتریوز داری خیلیم وضعت خرابه باید سریع عمل بشی وگرنه میمیری و فلان و بهمان. منم ترسیدم رفتم پیشش عمل کردم. غافل از اینکه قبل از همچین عملی باید چند بار تخمک کشی میشدم. من نمیدونستم. دکتر نامردم نگفت. مدتی بعدم معلوم شد فیبرومم دارم. به دکتره گفتم خب چرا اینو درنیاوردی؟. دیگه چنتا دکتر دیگه رفتم هرچی گفتم عملم کنین قبول نکردن (چون کسی که قبلا جراحی شده, معمولا دکتر دیگه ای زیر بار عمل کردنش نمیره). خلاصه مجبور شدم دوباره برم همون دکتر. بعد از چند سال که ازدواج کردم باردار نشدم و دوباره کیست اندومتریوزم زیاد شده بود که معلوم شد تمام شکمم پر از چسبندگیه و ضخامت رحمم خوب نمیشه. جنین دارم ولی شرایطم برای انتقال مساعد نمیشه.

طفلکی خیلی سختی کشیده بود. خدا از سر این دکترا نگذره. چقدر نامردی میکنن

آجیل به من گفت خیلی کم بخورم بخاطر کهیرام. همچنین خرما اما رو گوشت و تخم مرغ و حبوبات و لبنیات خیلی ...

سعی کن کنسرو نخوری چون مواد نگهدارنده داره . لوبیارو شب قبلش خیس کن تو آب صبح بزار بپزه با جو و ... خیلی هم خوب میشه یا عدسی هم همین طور  

سلام بچه ها.  امروز رفتم چند ساعت یه لنگه پا وایسادم در بخش آی وی اف. هرکی رفته و اومده میگم تو ...

سلام عزیزم . حالتو درک میکنم چون تجربه اینچنینی داشتم روز انتقال بهم گفتن جنین هات از بین رفت . برای من بخاطر کیفیت تخمک بود . حتما حتما با جنین شناس صحبت کن نه اونایی که تو بخش جنین شناسی هستن . مکمل استفاده نکردی قبل از پانکچر ؟

واقعا؟؟ خوب خوبه یکی مثل من پیدا شد این دو روزه خیلی نگرانم همش میگم نکنه باردار بودم و با اون نزدیک ...

طبیعیه منم قشنگ لخته های بزرگ داشتم نترس اما برو مدرکسی احتمالا تجویز کنن پریودات منظمم میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم ایشالااااا

انشاالله با روحیه برو جلو من شب قبل پانکچر اینقد گریه کردم‌زدم تو سرم کلا دیوونه شده بودم خخخخخ

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

اله جانینان عزیزم ،نمیدونم چی بگم با تمام وجودم برات از ته 

قلبم دعا میکنم سال دیگه همه قرصا و آمپولای ناباروری از خونه ت جمع بشه باردار بشی ایشالا همه مون این دکتر رفتنامون برای ناباروری تموم بشه به حق ذات پاک خدای مهربونمون