2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم ذخیرت چنده؟ دفعه قبل چند تا تخمک و جنین شد؟ اینبار چند تا شد؟

ذخیره مو تو سونو گفت کم نگفت چقده دفعه قبل واس سه سال پیش سیزده تخمک نه جنین ایندفعه ۱۰تخمک اما کیفیتاشو گفتن نسبت خوبه جنینا هنوز گریداشو نگفتن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلی بیهوشی بودم هیچی نفهمیدم حالا ایندفعه سعی میکنم بیحسی بگیرم ...دوستمم تعریف میکرد ازلحظه ای که ...

ایشالا وای بچه اولمو منم بی حسی بودم لا من عاشق رشته زنان و زایمانم عاشق اتاق عملم خیلی باحاله نی نی تو میبینی صدای گریه شو میشنوی 😍😍😍

چند فروردینه زایمانت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چشم گلم ختما برات دعا میکنم ...ایشالله که بزودی خوش خبر بیای ...عزیزم مرکز نوین بهتر میست؟

مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون 

من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفتم آزمایش بتا دادم مثبت بود خداروشکر هنوز تو شو کم هنوز باورم نشده قرار بود برم تو سیکل انتقال وای طبیعی خدا لطف شو شامل حالم کرد این حس خوب رو واسه همتون از خداوند متعال خواستارم 

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی به نظره من به اندازه کافی بهت توضیح دادن و قراره خلاصه پروندت رو بهت بدن ...

گفتن 95 درصد کیفیت جنین رو تخمک تعیین میکنه. تخمکتم خوب نبوده. دکتر میگه چون ذخیرت پایینه تخمکت خوب نیست. یه چیزیو تاحالا نگفته بودم. اونم اینکه من کورونا گرفته بودم یه مدت و دارو می خوردم و خوابم به شدت به هم ریخته بود.تا سه صبح بیدار بودم از اونورم تا ظهر خواب. نمیدونم شاید اینم اثر گذاشته رو تخمک

مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون  من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفت ...

عزیییییزم مباااارکه چقدر خوب چه سورپرایز قشنگی الهی  بارداری عالی داشته باشی ...ایشالا ازاین سورپرایزا قسمت همه ی دوستامون بشه 

ایشالا که هیچ مشکلی نیس دیگه چیزی نمونده زایمان میکنی فسقلی بیاد بغلت استرساتموم میشه 

قوربونت اره دیگه دخترم هر روز میشماره ۲۱ روز دیگه مونده😉😉🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم می دونم خیلی ناراحتی ولی فک می کنی کسی مقصره؟ دکترت یا جنین شناس؟

نمیدونم گلم. دفعه قبلم دو سال پیش که یه جا دیگه بودم فقط یه بلاست داشتم و خوب نبوده ولی این دفعه حتی یکیشم نمونده بوده