2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم. اتفاقا منم همینو میخواستم بگم. دکتر منم تنها ملاکش همون سونو هست. اصلا این اندازه گرفتن ...

آخه لی لا جون دکترمم اندازه زد که گفت رشد جنینت کمه😣 دست خودم نیست وسواس گرفتم😔 همش تا سه سانت بالاتر از نافم برآمده شده خب کمه دیگه ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله مثبته. انرژی مثبت فرستادم واست من امروز بی بی زدم مثبت شد😊 استراحت کن و استرسو دور ک ...

شکر خدا عزیزم انشاالله همه بی بی مثبتامون فرستاده بشه سایتمون الهی آمین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم مبارک باشه ایشالله که دوقلوهات همیشه سلامت و زیر سایه پدر و مادر باشن 😍😍 منم دوقلو دارم اما ...

منم شدید تپش قلب داشتم و ترش کردن ماه اخر هر روز اسید معده میومد بالا،اره شیاف میزاشتم اکثرا یکی هر ده روز یه بار هم پرلتون میزدم ۳۷ و ۴ هم زایمان کردم استرس از خودت دور کن میگذره این دورانم با این که خیلی بهم بد گذشت الان دلم تنگ شده

سلام دوستان من این ماه دارم برای ای وی اف تزریق میکنم یه تخمدان بیشتر ندارم ذخیره تخمدانمم کمه بنظرت ...

منم فقط یه تخمدانم جواب داد ذخیره مم کم بود نگران نباش گلم ایشالا جنینای تپل مپل

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهییی امین عزیزم.  هرچی خدابخواد

انشاالله جونم تو هم فسقلیات بچسبه به دلت

آخه لی لا جون دکترمم اندازه زد که گفت رشد جنینت کمه😣 دست خودم نیست وسواس گرفتم😔 همش تا سه سانت بال ...

پروتئین خیلی بخور. به من پودر پروتئین اینترامیل داده. میخوای اینبار ازش بپرس. من البته هرروز تخم مرغ و گوشت هم میخورم. تخم مرغ خوردن خیلی سختمه اما چاره ای ندارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پروتئین خیلی بخور. به من پودر پروتئین اینترامیل داده. میخوای اینبار ازش بپرس. من البته هرروز تخم مرغ ...

به منم اين پودر رو داده دكترم، گفتم سفيده تخم مرغ ميخورم حالم بد ميشه، گفت اشكال نداره ولي پودر رو حتما بخور.

البته من روز سوم انتقالم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستم😍 از روی شکمم با متر اندازه گرفت یعنی با دستش رحممو پیدا کرد اندازه زد، خودم بهش گفتم شکم ...

دکتر منم اصلا از اینکارا نمی کنه فقط سونو بنطرم‌ الکی داره استرس میده چه چیزا ادم‌می شنوه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به منم اين پودر رو داده دكترم، گفتم سفيده تخم مرغ ميخورم حالم بد ميشه، گفت اشكال نداره ولي پودر رو ح ...

به سلامتی عزیزم. انشالله این انتقال به 9 ماه بارداری و نی نی های خوشگل و سالم ختم بشه. پودره هم خدایی بدمزه اس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه لی لا جون دکترمم اندازه زد که گفت رشد جنینت کمه😣 دست خودم نیست وسواس گرفتم😔 همش تا سه سانت بال ...

وزنش که خوبه . مهم وزنش هست . مگه میشه براساس اندازه رحم اونم با دست گفت ؟ استرس نگیر خوب نیست برات . روزی یکی تخم مرغ حتما بخور . آجیل خام بخور شور نگیر که فشارت بره بالا حتما خام بخور . گوشت و ماهی و فیله مرغ هم حتما بخور . آبگوشت هم برای وزن گیری جنین خیلی خوبه سعی کن هفته ای یه بار بخوری حتما . حبوبات هم عالیه فقط قبلش نفخشو بگیر . مهم وزن جنین هست . یکی چاااق میشه کلی ولی جنینش وزن نمیگیره یکی اضافه وزن انچنانی نداره ولی جنینش خوب وزن میگیره 

راستی تب سنج گرفتین برای نی نی؟ @bopo    

آره لیزری گرفتم . شیردوش رو هم با کلی کلنجار بالاخره به این نتیجه رسیدم بگیرم. چون بعدش باید برم سرکار گفتم احتمالا استفاده بشه امیدوارم از اون خریدهایی نباشه که بعدا پشیمون شم😅