2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
منم تو سيكل انتقالم دكتر به من گفت اصلا نزديكي هم نداشته باش به خاطر اينكه لك نبيني نميدونم چرا نپرس ...

اخه بهم گفت از روزی ک شروع میکنی پروژسترون زدن 

اشتباه کردم 😭😭

امروز باید پروژسترون میزدم دیشب نزدیکی داشتم 

میشه آدرس پیجش رو بفرستی

زود جواب میده ؟ 

فردا عصر میرم دکتر 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خودت غذا درست میکنی

نه، بنده خدا همسرم انجام ميده، خيلي هم خجالت ميكشم ولي چاره اي نيست🙃

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بهم گفت از روزی ک شروع میکنی پروژسترون زدن  اشتباه کردم 😭😭 امروز باید پروژسترون میزدم د ...

نگران نباش و به خودت استرس نده شايد چيزه خاصي نيست 

بيين برو قسمت سرچ بزن دكتر عليرضايي مياره واست. تقريبا زود جواب ميده خيلي مهربونع جواب همه دايركتاشو ميده. 

جنينات چند روزن؟ 

امیدوارم شما درست مثبت بشی و اذیت نشی... معمولی بودم فرنی و جوانه گندم و لوبیا سبز پخته خوردم هر رو ...

ان شاالله با دعاي قشنگ شما🌸🌸

مرسي عزيز دلم كه جوابمو دادي، لوبيا سبز ندارم، قبل پانكچر هرچي داشتم خوردم😂

جوانه گندم هم قبل پانكچر ميخوردم، انشاالله از فردا هم ادامه ميدم.

يك دنيا ممنونم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نگران نباش و به خودت استرس نده شايد چيزه خاصي نيست  بيين برو قسمت سرچ بزن دكتر عليرضايي مياره ...

سلام عزیزم شما بیمار دکتر علیرضایی هستید ؟

حتی اگر مرکز دیگه ای هم باشیم جواب میده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نگران نباش و به خودت استرس نده شايد چيزه خاصي نيست  بيين برو قسمت سرچ بزن دكتر عليرضايي مياره ...

جنینام چهارروزن ولی ی روز قبل انتقال از فریز درمیاره بلاست انتقال میده 

البته اگه مشکلی نباشه با این لکه بینی 😔😔😔

شما روز چند انتقالی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون عزیزم. مثلا چه مواردی؟

مثلابرامن گفتن شایدخونرسانی رحمت کمه ک جنین نمیتونه ارتباط برقرارکنه برام نوشته بوددکتر،براهمسرمم باتوجه ب جواب ازمایشش نوشته بودیه دوره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خداخیرش بده من یه لچه دارم ۳سالشه خیلی نگران بعد انتقالم

با بچه واقعا سخته، مگر اينكه يكي بياد پيشت.

هم خودت اذيت ميشي هم بچه. باز هفته دوم اوضاع بهتره ولي نبايد خيلي سرپا باشي

یه دکتری که آی وی اف کنه ودکتر حاذق باشه میشناسی معرفی کنی ؟

من دكتر طرازي رو پيشنهاد ميكنم، خيلي دكتر دقيق و به روزي هستن و خييييليييي محتاط

جنینام چهارروزن ولی ی روز قبل انتقال از فریز درمیاره بلاست انتقال میده  البته اگه مشکلی نباشه ...

نگران نباش همين استرس واسه بدنت بده اميدت به خدا باشه . احتمالا چيزه خاصي نيست بازم از دكتر بپرس خيالت راحت بشه. 

من هنوز انتقال ندادم اميد به خدا يكشنبه انتقالمه . 

جنينات ميخان بلاست بشن مگه نبايد ٥ روز قبل انتقال پروژسترون بزني ؟