2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
قربونت، دکترم میگه فقط سونوی ان تی درسته بقیشون دقیق نیست

دقیقا. من چون یه جا سونوگرافی میرم همیشه تاریخ و براساس ان تی میزنه. ولی دکترم احساس میکنم براساس پریودی حساب میکنه . اصلا آدم و سردرگم میکنن

عزیزم چرادی اف انجام ندادین؟چطوردکترش ننوشته تاحالابراشون خیلی عجیبه،دی اف مهمه بایدزیر۲۵باشه ک ای و ...

شوهر من زیر بار نمیرفت. الان که جنینامون مرده رفته نوبت گرفته. بعنی اگر بالا باشه ها میزنم میکشمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر مصیبت دیروزمو چند صفحه پیش یعنی صفحه 19278 گفتم. حوصله کردی بخون. من ناراحتی دیگمم اینه که چرا ...

عزیزم اونها که نمیدونن

واقعا کسی نمیتونه پیشبینی کنه که جنینها تا چند روز دوام میارن تو آزمایشگاه

اونها بهترین اسپرمها رو از نظر خودشون جدا میکنن و داخل تخمکهای بالغ تزریق میکنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان من اومدم چند صفحه اخر این تاپیکو خوندم یه نفر که جنیناش از بین رفتن متاسفانه...خیلی ناراحت شد ...

من بودم که جنینام مردن. ایشاللا که مثبت میشی. ولی حتما بهم پیام بده که بزنم تو چشم آزمایشگاه و جنین شناس که کارشون درست نبوده

عزیزم من‌گرید جنینام بی بود از چهار تا ۲ تاش بلاست شد. این چیزا ربطب به گرید نداره عزیزم. ان شاالله ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظ کنه نی نی تو برات گلم . بله درسته جنین شناس منظورش این بود جنین گرید آ حتما بلاست هم میشه نگفت گرید بی نمیشه گفت درصد گرید آ که بلاست بشه خیلیه منم گرید آ و بی دارم آ هم دارم. ولی خیلی نگرانم انشالله خدا برای ما منتظرا هم بخواد که هرچه زودتر انتظارمان تموم شه و مادر بشیم. مرسی از جوابت گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
قربانت عزیزم . رعایت کردن اصول همون کتاب میشه رژیم دیگه اینکه چی رو حذف کنی و چی رو بیشتر بخوری&nbs ...

اون خیلی سخته. تمام کربوهیدراتا رو حذف کردی؟ منظورم تمام غلات و هرچی شیرینه حتی طبیعی. ممنون میشم روشتو بهم بگی. اون دوستم که در حد ماهی کبابی و جوجه کبابی, اسفناج پخته, بروکلی, عدسی, خوراک لوبیاچیتی و قارچ, اوتمیل واسه صبحونه, مغزها. نون و برنج و لبنیاتم اصلا نمیخورده

من بودم که جنینام مردن. ایشاللا که مثبت میشی. ولی حتما بهم پیام بده که بزنم تو چشم آزمایشگاه و جنین ...

الهی بگردم🥺

چندتا بودن؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اون خیلی سخته. تمام کربوهیدراتا رو حذف کردی؟ منظورم تمام غلات و هرچی شیرینه حتی طبیعی. ممنون میشم رو ...

عزیزم تو پست قبلیمم گفتم من اینو دقیق رعایت نکردم

ولی از خیلیها شنیدم که جواب گرفتند

من کلا سعی کردم نگهدارنده و کنسرو و غذای بیرون نخورم

نتیجه خاصی هم ندیدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اونها که نمیدونن واقعا کسی نمیتونه پیشبینی کنه که جنینها تا چند روز دوام میارن تو آزمایشگاه ...

نمیدونم شوهرم درست میگه یا نه. میگه بهش گفتن سه روزه ها خوب نبودن گذاشتیم پنج روزه شن  

دقیقا. من چون یه جا سونوگرافی میرم همیشه تاریخ و براساس ان تی میزنه. ولی دکترم احساس میکنم براساس پر ...

من که دیگه سنشو نمیدونم واقعا، خدا خودش کمک کنه خوب رشد کنه فقط

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...