2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم به نظرمن ماه فروردین وبرای انتقال بیخیال بشید چون دکترا درسته میگن بعد تعطیلات میان شماهم بخوا ...

وای واقعا مرسی که تجربتو گفتی ممنونم گلم چقد بی مسئولیت که اصلا احساسات بیمار براشون مهم نیس. پس من توی فروردین داروهامو واسه تقویت تخمک میگم بده که شروع کنم بعد اردیبهشت پانکچر کنم اینجور فکر کنم خیلی بهتر باشه. به نظرتون خوبه گلم. 

انشالله ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم😙😙😙 خوبم قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر انشاالله که همه چی خوب پیش میره برات❤ الان تو س ...

خداروشکرقربونش برم ایشالله بسلامت بدنیابیاد. 

نه عزیزم ماه پیش که کنسل شدضخامت رشدنکرد اینماهم پریودشم بازمیرم توسیکل انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکرقربونش برم ایشالله بسلامت بدنیابیاد.  نه عزیزم ماه پیش که کنسل شدضخامت رشدنکرد اینماهم ...

زنده باشی دخترخوب😍😍😍

توکل به خدا، دارو برای ضخامت بهت نداد؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستای گلم اگر کسی تجربه ی انتقال جنین داشته تاحالا میشه راهنماییم کنید لطفا❤️

دوستان من انتقالم میوفته آخرای اسفند و مجبوریم عید رو بریم شهرستان پیش خانواده همسرم اونا هم مشکلمونو نمسدونن

حالا سوالم این هست که بعد از انتقال داروی خاصی داشتید؟ 

مخصوصا داروی یخچالی و امپول مثل قبل انتقال؟! 

یا فقط قرص و شیاف

یا کلا چیز خاصی نمیدن

خیلی برام مهمه چون نمیخوام کسی شک کنه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خداروشکر عزیزم چند هفتت بود ؟

قربونت

28 هفته و 5روز

البته من سونومو جای قبلی نرفتم یه جا دیگه رفتم بازم عددش با قبلی دو سه روز فاصله افتاد نمیدونم سونوها باهم فرق دارن یا جنین من رشدش اینجوریه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دی اف ای ندادیم تاحالا,  ولی واریکوسل چراداشت دوطرفه عمل کرد. دیگه بعدش خوب شد چون دکتردیگه وسو ...

عزیزم چرادی اف انجام ندادین؟چطوردکترش ننوشته تاحالابراشون خیلی عجیبه،دی اف مهمه بایدزیر۲۵باشه ک ای وی اف کنن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
@زینبی_بابا         و بقیه خانوما اگر کسی ندونه که بارداره و در روزهای ل ...

عزیزم نگران نباش و از بارداریت لذت ببر.

منم سر بارداری دومم نمیدونستم....

کلیم دارو خورده بودم.....

اما خیالت راحت چیزی نمیشه برا معجزه هامون....

فقط من بعد که دیگه فهمیدی مراعات کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا باورم نمیشه یکی از قدیمیا بهمون سر زده خوشحالم که همتون تو اون دوران حس مادر شدن و چشیدین م ...

فدات عزیزم....

کاش میتونستم بیشتر اینجا بیام....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت 28 هفته و 5روز البته من سونومو جای قبلی نرفتم یه جا دیگه رفتم بازم عددش با قبلی دو سه روز ف ...

خیلی خوب بوده خداروشکر چون دقیقا من ۱هفته جلوتر از تو رفتم ۱۳۲۷ بود دکتر گفت خوبه ۵۰ گرمم بیشتره 

ولی نمی دونم الان چقدره 😑😑

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم نگران نباش و از بارداریت لذت ببر. منم سر بارداری دومم نمیدونستم.... کلیم دارو خورده بودم.... ...

سلام‌آنا جون خوری بچه های گلت خوبن؟

نی نی من خیلی خودش و سفت می کنه دلم انگار داره پاره میشه یا حرکتاش محکمه به کیسه اب فشار نمیاد یهو پاره بشه همش میترسم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام‌آنا جون خوری بچه های گلت خوبن؟ نی نی من خیلی خودش و سفت می کنه دلم انگار داره پاره میشه یا حرک ...

عزیزم وروجکهای منم اینطوری بودن گاها خودشونو سفت میکردن.....

اگه طولانی و مکرر نیست جای نگرانی نیست اما اگه استرس میگیری یه ان اس تی انجام بدی بد نیست خیالت راحت میشه....