2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
راستش دکترمو عوض کردم و شرایطم رو توضیح دادم دکتر جدید گفت مرکز ما اصلا ۳ روزه فریز نمیکنه و کلی دل ...

مرسی گلم خیلی لطف کردی. پبجو دیدم بیشتر مسائل کیفیت تخمک و اسپرم بود که از اون کتاب معروف خلاصه کرده بودن. رژیم نذاشته بود انگار؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  هر چی ممکن بود من بگم، خدا خیرش بده دکترت گفته و کاملتر هم توضیح داده، دیگه من چی ...

عزیزم در مورد پی آر پی تخمدان که گفتی ریسک سرطان داره, از دکتر پرسیدم گفت اطلاعی ندارم. منبع این مساله که گفتی از کجا بوده؟

سلام دخترا

من دیشب کمپرس سرد رو جای آمپولم امتحان کردم واقعا دردش خیلی کم شد. مرسی از دوستایی که تجربه هاشونو گفتن🙏

ولی امروز از صبح لک بینی دارم در حد دو بند انگشت. روز نهم انتقالم هست. چیکار کنم امیدوار باشم هنوز؟😔

عزیزم کاش میشد توی ابن سینا که رفتی یه تحقیقی کنی. من موندم بین این سه تا: لیزر طب سوزنی با امبدینگ, ...

من ابن سینا نمیرم گلم 

فکر کنم پی آر پی خوب باشه ،چون سلولهای خون بنیادی فعلا در حد تحقیق هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دخترا تو اين گروه بين شما كساني هستن كه به علت جراحي باز فيبروم و غيره آندومترشون نامنظم شده باشه ول ...

سلام عزیزم من فیبروم عمل باز کردم الانم توی سیکلم به خاطر مشکل همسرم وگرنه خودم مشکلی دکتر گفت نداری هردفعه هم سونو کرده سه خطی و اوکی بوده آندومتر الانم روز ۱۱ انتقالم🙏

سلام عزیزم من فیبروم عمل باز کردم الانم توی سیکلم به خاطر مشکل همسرم وگرنه خودم مشکلی دکتر گفت نداری ...

احتمالا شما تعداد فیبرومات کم بوده ، من و دو تا دیگه از دوستام جراحی باز داشتیم الان نامنظمی اندومتر داریم 

ان شالله نتیجه میگیری عزیزم 🌹

دکترتون کی هستش؟

من خودم دکتر ربانی که دستیار دکتر آصف جاه هستن و دو تا دکتر دیگه گفتن مشکلی نداری دکتر نصر و تیمش فقط گفتن درصد انتقالت میاد پایین

احتمالا شما تعداد فیبرومات کم بوده ، من و دو تا دیگه از دوستام جراحی باز داشتیم الان نامنظمی اندومتر ...

آره من دوتا فیبروم بود اما بزرگ بود، با دکتر عطار شاکری ام 

چه جالب یعنی بستگی به تعداد داره؟! ممنون عزیزم

ایشالا شما هم نتیجع خیلی خوبی بگیری

اما توو این مدت همش به من گفته احتمال زیاد نشه به خاطر اسپرمه و یا با تکرار ه که میگیره ، منم الان دومین انتقالمه امیدوارم اینبار نتیجه بگیرم 😞

سلام دخترا خوبین من انتقالم افتاده برا بعده عید من حساب کردم پریودم میافته روز ۸یا نهایت ۹فروردین که برای شروع داروهای انتقال که دکتر سیزدهم فروردین به بعد میان الان من روز سوم پریودمه منچطو ال دی و مصرف کنم که پریودم سیزدهم یا چهاردهم فروردین بشه که داروهای انتقال و شروع کنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دخترا خوبین من انتقالم افتاده برا بعده عید من حساب کردم پریودم میافته روز ۸یا نهایت ۹فروردین که ...

دقیقا منم پریودم می افته این دفعه ۱ اسفند بعدم اول فروردین اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم نمیخواستم ال دی بخورم آخه لعنت به دلم امید دارم شاید توی اسفند مامان بشم چی بگم حالا این ماه پری که بشم میرم دکتر ببینم میگه چیکار کنم. شما باز خوب موقعه ای میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دخترا خوبین من انتقالم افتاده برا بعده عید من حساب کردم پریودم میافته روز ۸یا نهایت ۹فروردین که ...

سلام عزیزم از روز ۷ ام پریودیت شروع کن به خوردن ال دی فکر کنم زمان بندیت درست در بیاد،،منم از روز ۷ شروع کردم وقتی تو سیکل انتقال بودم...