2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست

بذارین یه کم از خودم بگم.من ۷سال هست دنبال درمانم و تا ۳سال پیش مریض دکتر عارفی بودم و ۲بار منفی شدم باهاشون.همه آزهارو هم انجام دادم نشد که نشد حتی با سرم و پردنیزولون و...

تا اینکه رفتم نصر و همزمان شد با دورباره سرکاررفتنم و تصمیم گرفتم بانک جنین تشکیل بدم و بعد هر وقت موقعیت روحیش پیش اومد انتقال بدم.۲بار با نصر تو گاندی پانکچر شدم و از هر کدوم ۴تا جنین.خلاصه ۸تا جنین طی ۲سال من بانک کردم و امسال تصمیم به انتقال گرفتم که نصر اومد مام و من جنینامو انتقال دادم مام و الان ۱۱روز از انتقالم میگذره که متاسفانه باز امروز آز دادم و منفی

یه دفعه دلم برای اینجا تنگ شد و گفتم بیام یه کم حال و هوام عوض شه...انرژی منفی نگیرین از من.به احتمال خیلی زیاد تخمکهای من مشکل دارن.چون الان ۳۹سالمه و موقع انتقال فهمیدم از۴ تا جنین توی یه نی ۲تاش به ۵روزه رسیدن و همون دوتا رو انتقال دادن و به دکتر گفتم موقع انتقال بهم گردیشونو نگن ...

اینم از من

البته بگم من مامان هستم از بهزیستی ۲سال پیش اقدام کردم و الان فقط منتظریم زنگ بزنن بریم دخترمون رو ببینیم و بیاریم پیش خودمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا        

و بقیه خانوما

اگر کسی ندونه که بارداره و در روزهای لانه گزینی جنین یک عدد کلد استاپ و یک عدد ژلوفن سینوسی خورده باشه و دیگه نخورده باشه برای جنین  مشکل یا ناهنجاری پیش میاد؟؟؟

خیلی ممنون ماهنده جون باحرفات کلی بارمنفی رو از رو دوش من برداشتی همش نگران بودم من اصلا کلا زیادی ب ...

خواهش میکنم عزیزم. انقدر روش حساس نباش. اگه یائسگی زودرس ارثی ندارین مشکلی پیش نمیاد گلم. خدا بخواد همه مادر میشیم. فقط کافیه از خودش بخوایم. گلم تغذیه ات رو اصلاح کن. غذای سالم بخور ورزش کن مطمعن باش خیلی تاثیر میزاره. ممکنه حتی ذخیره ات هم بهتر بشه. نگران هم نباش گلم🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها من سه شنبه انتقال دارم. توصیه ای دارید تا روز سه شنبه انجام بدم؟

برایه شما چند سیکلته انتقال برایه من ۲۰ سیکلمه ۲۵ شنبه

دکترم بهم گفت تا میتونی مایعات بخور ابمیوه اصلا هم به استراحت اعتقاد نداره به شما چیزی نگفتن راجب تحرک فقط گفت سنگین بلند نکنی همین تازشم گفت رژیمتم ول نکن 

زینبی‌جون اخه دکتر گفت اگه پایین نیاد عمل باید بشن .چون همسرم زیربار عمل نمیره خیلی نگرانم .میترسم و ...

ببین گلم همسرتون قراره پدر بشن درسته، شرط لازم پدر بودن عقلانیت هست، پس بهشون توضیح بدین راه منطقی رسیدن به این هدف گوش دادن به حرف دکتر هست و فرار نکردن از درمان لازم 

اگر دکتر گفته عمل، دیگه همکاری نکردن یعنی بچه بازی

دکتر که با ورد و جادو نمیتونه شما رو صاحب فرزند کنه

اینا رو بهش بگید و بگید درک میکنین عمل ترس داره ولی هر چیزی بهایی داره

عملش هم راحته

سلام عزیزم ببخشید من شنبه ۲۵ انتقال جنین دارم شنبه هم باید امپول پروژسترون بزنم بعد از اون گفته هر س ...

عزیزم خییییلی دکترت عاااااااااالی هستن و با سواد، چون هم روش سه روز یکبار آمپول زدن بهترین کار هست

و هم اعتقاد نداشتن به استراحت یعنی علمی بودن دکتر 

این قدر حرص منو یه سری افکار دکترهایی که آپدیت نیستن در میاره، مثلا میبینم بعضی جاها با ویلچر بعداز انتقال مادر رو حرکت میدن🤮🤮🤮🤮 به ضرر حامله شدن هست این کارا

منم اصلاااااااااااا استراحت نکردم عین روزهای قبل بودم

سه روز یکبار هم از دکترتون بپرسی بهتره، ولی فکر کنم هر 72 ساعت یکبار باید بزنی، یعنی 25 و بعد 28 و بعد اول اسفند

رژیم هم در حد ثابت نگه داشتن وزن کافیه، تو بارداری هم تحت نظر کارشناس تغذیه باش

عزیزم الان از چی نگرانی؟؟؟  کلا بسپار به دکترت، و وضعیتی که قراره پیش بیاد، توکل به خدا

توکل بر خدا. سپردم به خودش🙏🥰 نگرانی همیشه دارم عزیزم😔

کجا قراره ivf کنی عزیزم؟  به خاطر dfi گفتن بیوپسی؟

نه عزیزم. البته dfi طبیعی هست. ولی لب مرز روی سی. متاسفانه تعداد کم. مورفو و تحرک صفر. هم ابن سینا و هم اینجا حضرت مریم بهمون گفتن با بیوپسی شانس بیشتری داریم

@زینبی_بابا       و بقیه خانوما اگر کسی ندونه که بارداره و در روزهای لانه گزی ...

نه بابا گلی 😉😉😉😉 ناهنجاری مگه الکیه

بمب اتمی که نبوده

ولی کلداستاپ و اینا، یعنی طرف کرونا گرفته، باید تحت نظر دکتر باشه 

امسال اصلا سرماخوردگی نداریم 

توکل بر خدا. سپردم به خودش🙏🥰 نگرانی همیشه دارم عزیزم😔

حق داری گلم 

کاملا حق داری

فقط بارداری شدین استرس و اینا رو در حد صفر برسون بعدش اون بچه پدرتو در میاره 

منم مثل بقیه شماها خیلی استرسی بودم تو بارداری، نتیجه شد بچه ایی که از اول کولیک و ریفلاکس داشت، بد شیر می‌خورد، بد غذا میخوره، خوابش هم داغونه😬😬😬😬 و حالا ایشون روی اعصاب من اسکی میره