2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
چرا گریددسی منو گفت به درد نمی خوره فریز نکردن  پرتش کردن 🥺

عزیزم من اینو نمیدونم ولی خیلی ها بودن با گرید سی باردار شدن. تو کانال تلگرامی مامانای موفق میکرویی یه خانمی بود فقط یدونه جنین گرید سی داشت براش انتقال دادن همون یدونه شده بود دوتا . دوقلوی همسان شده بود همون یکی. اگه قابلیت فریز داشته باشه حتما فریز میکنن. ولی بازم باید با جنین شناس صحبت کنین من فقط بر اساس دیده ها و شنیده هام میگم .تخصصی در این باره ندارم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای سیگار خیلی تاثیر داره رو اسپرم؟ شوهر منم سیگار میکشه. یعنی به خاطر سیگار جنین ضعیف میشه؟

سیگار خیلی تواسپرم اثر منفی میزاره .برا کسانی مثل همسرمن که مشکل تحرک ومورفو وdfi دارن خیلی ضرر داره اما کو‌ گوش شنوا

خب عزیزم شاید اسپرم همسرت خوب بوده که دارو نداده  پس الان یعنی مظلوم فرد گفت همسرت اوکی دارو ن ...

نه فدات کجا اوکیه   تحرک و‌مورفو صفر. dfi ۳۳ .دکتر مظلوم فرد گفتن یه مدت دارو مصرف کنه بعد مجدا ازمایش dfi بدین هروقت زیر سی شد dfi انوقت وارد سیگل میکرو شید

سلام عزیزممم  میگم همش بچه خودش و سفت می کنه دلم درد می گیره بعد ول می کنه بخصوص زمانی که وایم ...

عزیزم بچه نیست، رحم هست، انقباضات براکستون هست اینا، یه جور تمرین رحم برای زایمان هست

هر وقت منظم شدن و ریتمیک یعنی زایمان

سلام زینبی‌جون بازم مثل همیشه مزاحمت میشم ببخشید .خانمی درمورد dfi اطلاعاتی دارین؟ همسرم تحرک‌ومورفو ...

سلام عزیزم 

ببین میران شکستگی dna اسپرم هست که به صورت درصد گزارش میشه، منم همسرم مثل شما بود با dfi.بدتر 38.5 ولی مامان شدم

هنوز ارتباطش با شکست مکرر لانه گزینی، اثبات نشده پس نگرانش نباش 

همون مراعات هایی مثل خنک نگه داشتن بیضه ("از همه مهمتر) 

نپوشیدن لباس زیر تنگ، نپوشیدن شلوار تنگ 

تحرک مصرف مایعات 

و کلا سبک زندگی سالم درمانش هست

ممنونم عزیزم. لطف کردی تو ضربان قلب یکی از قل‌ها reverse wave مشاهده شد و اینکه کوچولوتره. دیگه قرا ...

آهان، توکل به خدا عزیزم 

ان شاالله که مشکلی نیست، بعدا هفته 18 اکو قلب جنین بیمارستان قلب رجایی برو خیلی خوبه، تخصصی قلب هست و اینکه اونجا الکی آدم رو نمیترسونن 

فقط حتما نامه ارجاع باید از متخصص زنان داشته باشی وگرنه به راحتی پذیرش نمیکنن

ممنون عزيزم امروز داشتم سايت خون بند ناف رويان رو مي ديدم متوجه شدم بابت بعضي داروهايي كه براي ...

نه گلم، من مشکلی نداشتم برای ذخیره ولی چون آخرای بارداری به صورت اورژانسی قرار بر سزارین شد، بهم آمپول بتامتازون زدن، دیگه نمیشد سیو کنم متاسفانه 

دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده. @زینبی_بابا ‍ @nazaniin74 @bopo ‍ @shadennn ‍ @مامان ...

نه گلم عفونت نداری خیالت راحت

شاید قبل از نمونه دهی خودت رو تمیز نکردی

مهم کشت هست 

حالا شاید نکته دیگه ایی باشه که من بلد نباشم، باز از دکترت بپرس گلی