2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684427 پست
ااا قبلا باهم زیاد حرف میزدیم😂😂

خخخ ببین همه یادمه اسمت خیلی برام اشناس 

دختر بارددار بودی بسلامتیم زایمان کردی درسته😁😁😁😂😁ببخشید خنگ‌بازیم شروع شد 🤣

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم از ۷ هفتگی قراره دو تا بشه.. فقط چون دیگه نه آسپرین دارم نه انوکسا میترسم این دفعه برعکس شه و خو ...

نه دیگه خوبه استرادیول خون و غلیظ می کنه باید برات یواش یواش کم کنه اطمینان کن حتما دکترت درست میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ اتفاقا واسه شما که ذخیره ات شبیه من هست ال دی باعث میشه خیییییلی تخمک بدی  ی ...

سلام عزیزممم 

میگم همش بچه خودش و سفت می کنه دلم درد می گیره بعد ول می کنه بخصوص زمانی که وایمیسم 

یه چیز دیگه من ۲۹ هفته ۵ روز رفتم برای سونو وزن و و اینکه ببینه خوترسانی درست انجام میشه که خداروشکر گفت خوبه وزنشم ۱۳۲۷ بود امروز ۳۵ هفتم کامل شد چقدر اضافه می کنه جنین دوترم برام دیگه سونو نمینویسه 😐

بچه ها عدد بالای تیتر بتا بد ک نیس اره؟ روز هفدهم رو ۳۰۰۰ تو رو خدا جواب بدین؟کسی بوده اینجوری

عزیزم من روز پانزدهم انتقال ۲۵۰۰ بودبارداریم دو قلو بود اگر دو قلو باشه تیتر بیشتر نشون میده انشاالله دو قلو بارداری

دوستای گلم خواهریا پس فردا روز مادر خیلی دلم گرفته دعا کنید سال دیگه این موقعه همه منتظرای مامان بشن ...

انشاالله به خدا امید داشته باشید همه مامان میشد من ۱۲ سال انتظار کشیدم تا مادر شدم

بچه ها گرید B انتقال دارم  میشه باردار شده لطفا

بله عزیزم چرا نشه من یه جنین ab و دوتا هم گرید b انتقال دادم هر سه تاشم گرفت...همه چی به خواست خدا بستگی داره نگران نباش

ممنون نازنین جون چشم حتما اگه لایق باشم مگه میشه خواهر زندگی ماها با استرس عجین شده😕 ولی ان شاءالل ...

رویاجان تبریک میگم انشاالله قبلش تا ۱۲۰ سال بسلامت بتپه...امیدوارم از این به بعد و با خوشی و بدون استرس سپری کنی تا آخر و کوچولوتو به سلامتی بغلش کنی عزیزم

@zizi92     عزیزم نرفتی سونو؟ چه خبر؟ خوبی؟

سلام عزیزم چرا شنبه رفتم پیش دکتر خودم تو شهرستانمون...گفت خداروشکر نی نی حالش خوبه

دلم میخواست یه بار دیگه برم پیش دکتر رحیمی برا سونو ولی رفتن به تهران خستم میکرد

امیدوارم از این به بعدم همه چی به خوبی پیش بره هرچند من هنوزم یه کم استرس دارم آخه چشمم ترسیده

نی نیای تو خوبن انشاالله؟؟رفتی پیش دکتر رحیمی؟

دوستای گلم خواهریا پس فردا روز مادر خیلی دلم گرفته دعا کنید سال دیگه این موقعه همه منتظرای مامان بشن ...

نگو که حالم خیلی بده 😭😭😭 نمیدونم این درد کی تموم میشه

اگر بچه دارین، یا باردارین خیلی خوشبختین خیلی... قدرشو بدونین 😭 خوش به سعادتتون 😭😭😭

انشالله به سلامت زایمان کنین و خدا بچه هاتونو حفظ کنه...

من به مرگم راضی ام انقدر که عذاب کشیدم ... 😭😭😭بخدا کاش بمیرم این عذاب تموم شه

دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم که نکردم...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نگو که حالم خیلی بده 😭😭😭 نمیدونم این درد کی تموم میشه اگر بچه دارین، یا باردارین خیلی خوشبختین خ ...

الهی قربون دلت برم خواهری ناراحت نباش نه منم چشم انتظار مادر شدنم باردار نیستم بچه هم ندارم. انشالله که خدا جواب دل شکستتو بده الهی من فدات بشم در نا امیدی بسی امید است باور کن ما هم خیلی زود مامان میشیم💋❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستام کسی از شماها وکالت داشته از شوهرش که اگر شوهر نبود بتونه پانکچر کنه یا جنین انتقال بده؟ ...

سلام من وكالت دارم دفترخونه ي نجات الهي نزديك بيمارستان آبان خودشون متن اماده شو دارن ، خود بيمارستان آبان كارت دفترخونه را بهمون داد