2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
مرسی بخوبیت فداتشم آمپولارو که میزنم روزی 225 واحد سینال اف با اچ ام جی روزی 3 تا ولی میگن گونال اف ...

عزیزم خیلی از دوستان با همین سینال جواب گرفتن

خیلیا با گونال هم جواب نگرفتن

اصلا اهمیت نده، توکل به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا       سلام زینب بابا جان. ببخشید من یک سوال دارم. پزشک مرکز مون به ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ اتفاقا واسه شما که ذخیره ات شبیه من هست ال دی باعث میشه خیییییلی تخمک بدی 

یادمه دکترم گفت بهت ال دی نمیدم که شکمت آب نیاره، یعنی هایپر نشم 

تازه با وجود این 17 تا تخمک داشتم و هایپر شدم ولی نه از نوع بدجور

@زینبی_بابا     سلام عزیزم. شبت بخیر من از سه شنبه گذشته که دکترم به خاطر جواب ان تی گف ...

نه  گلم اگر انوکسا داری با خیال راحت آسپرين رو نخور

ان شاالله که همه چی عالی باشه عزیزم، تو سونو یا آزمایش موردی بوده؟ 

عزیزم رفتم امروز سونو شدم خداروشکر قلب نینیم داشت میزد😍 دکتر آسپرینو برام قطع کرد گفت هماتوم هم ندا ...

دیدی گفتم گلی، آسپرین این جور مواقع خیلی اذیت میکنه 

نه گلم زود نیست، هر وقت پاک شدی میتونی استرادیول رو کم کنی، درست گفته بهت 

علت تجویز hcg هم نمیدونم عزیزم

سلام عزیزم خوبی‌؟ اتفاقا واسه شما که ذخیره ات شبیه من هست ال دی باعث میشه خیییییلی تخمک بدی  ی ...

سلام گلم. ممنون از جوابت. یعنی میگی نرم تو سیکل؟ من از دکتر پرسیدم گفت واسه چی بهت داد. من فک کردم قضیه برعکسه. نگو ممکنه هایپر بشم😑

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
گرید بی یعنی چجوری مرکز ما ظاهرا برحسب گرید نمیگه

خب معمولا به سه دسته بر اساس ظاهر تقسیم میشن گرید a که از نظر ظاهر بهترین جنینه و گرید بی که متوسطه و خوبه و گرید سی که میگن از اون دوتا گرید صعیف تره ولی اینا همش رده بندی بر اساس ظاهره.خیلی ها با گرید سی باردار شدن و بودن دوستانی که گرید ای انتقال دادن و نشده. اول خدا باید بخواد بعد هم به امادگی رحم ربط داره و در مرحله اخر به گرید جنین بنظر من

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چشم حتما.انشاله مثبت میشی به حق حضرت علی اصغر.اصلا هم نگران نباش.من روز انتقال ادار نداشتم استرس شدی ...

عزيزم 

واقعا كلامت درسته بخاد بگيره با هر شرايطي ميگيره ، فقط بايد آرامش محض داشته باشي و بسپري به خودش. خداكنه دل همه كساني كه چشم انتظارن شاد شاد بشه. منم لايق باشم كه مادربشم🙏🏼🌸